Kendini boşluğa atarak hayata veda etti! Geride para dolusu çanta bıraktı! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kendini boşluğa atarak hayata veda etti! Geride para dolusu çanta bıraktı!

Kendini boşluğa atarak hayata veda etti! Geride para dolusu çanta bıraktı!

Atina Polisi Omonia’daki bir otelin terasından kendini boşluğa bırakarak intihar eden adamın gizemli ölümünü aydınlatmaya çalışıyor.

Pazartesi gece 22.00 saatlerinde otele ulaşan Arnavut kökenli adamın bir oda istediği kaydedildi. Odasına gitmeden önce nerede içki içebileceğini soran şahsa, otel çalışanları otelin terasındaki barı işaret etti. Ancak o ana kadar kimse hiçbir şeyden şüphelenmemişti, zira birkaç dakika sonra intihar edecek olan adamda en küçük bir endişe veya korkuya rastlamamışlardı.

Otelin terasındaki bara çıkan adamın, daha önce biriyle görüşüp görüşmediği bilinmiyor. Azınlıkça’daki habere göre kesin olan tek şey birkaç dakika sonra adamın kendisini boşluğa bırakarak intihar etmesi. Ambulans geldiğinde intihar edem kişinin yaşadığı kaydedilirken, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahsın yapılan tüm müdahalelere rağmen sabaha karşı son nefesini hastanede bıraktığı öğrenildi.

Olayın en gizemli yanı ise henüz neden intihar ettiği bilinmeyen adamın geriye bıraktığı çanta oldu. Polis çantayı açtığında içinde ağzına kadar para olduğunu tespit etti. Şimdi para dolu çanta taşıyan bir adamın neden intihar ettiği ve bu olayın arkasında nelerin yattığı inceleniyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et