Cenaze işleri firması ve hastane ölüleri karıştırdı! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Cenaze işleri firması ve hastane ölüleri karıştırdı!

Cenaze işleri firması ve hastane ölüleri karıştırdı!

Yunanistan’ın Livadia kentinde bulunan Devlet Hastanesi trajik bir hataya imza attı.

Biri Amfissa diğeri Pavlos köyünden olan ve yaşamını yitiren iki yaşlı kadın hastanenin morgunda bekletiliyordu. İki farklı cenaze işleri firması yaşlı kadınların naaşlarını teslim almak üzere morga aynı anda gidince olanlar oldu.

Her ne kadar cenazelerin üzerinde yaşlı kadınların kimlik bilgilerine detaylı şekilde yer verilse de gerek hastane memuru gerekse de cenazeleri teslim alan iki firmanın çalışanları dikkatli davranmayınca iki cenaze karıştı!

Livadia’nın Pavlos köyündeki cenaze merasimi sırasında, yakınları tabuttaki kadının kendi cenazeleri olmadığını fark etti! Bunun üzerine cenaze işleri firması yetkilileri olayın farkına varınca derhal diğer cenaze işleri firması yetkilileriyle iletişime geçti. Diğer cenaze henüz yakınlarına teslim edilmediği için, iki firma hatayı aralarında giderdi, ancak hastaneye durumu bildirmedi.

Olayı daha sonra öğrenen Livadia Hastanesi yönetimi ise bir açıklama yayınlayarak durumu izah ederken, yakınlarını kaybeden ailelere taziye dileklerini sunup özür diledi ve bu olayla ilgili gerekli sürecin başlatılacağını duyurdu.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et