Gümülcine hırsız kaynıyor! Kadın evde tuvalete saklandı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine hırsız kaynıyor! Kadın evde tuvalete saklandı

Gümülcine hırsız kaynıyor! Kadın evde tuvalete saklandı

Gümülcine’de (Komotini) son dönemde hırsızlık vakalarında yeniden bir artış söz konusu.

Hırsızlar artık gece gündüz demeden fırsat kolluyor. Geçtiğimiz günlerde, daha önce de hırsızların girdiği iki katlı bir apartmanı takibe alan hırsızlar, sabah 07.00 sularında apartman sakinlerin tamamının işe gitmek için evlerinden çıktığını düşünerek harekete geçti.

Ne var ki soymak istedikleri evin hanımı uyuyordu. Kapılarının açılmaya çalışıldığını duyan kadın seslerden uyandı ve panikle kendisini evin banyosuna attı. Banyonun kapısını kilitleyen kadın cep telefonuyla eşini aradı. Eşi kendisine gürültü yapmasını tavsiye etti, o da harfiyen eşinin dediklerini yerine getirdi.

Kadının ses yapmasıyla evin boş olmadığını anlayan hırsızların apar topar kaçtığı öğrenildi. Son dönemde birçok apartmanda benzer vakaların yaşandığı yönünde duyumlar var.

Bazı apartmanların girişlerinde apartman sakinlerinin giriş kapılarını kilitlemesini tavsiye eden açıklamaların olduğu görülüyor. Hırsızların birçok kez apartman girişinde bulunan bisiklet, motosiklet ve apartman sakinlerinin özel eşyalarını çaldığı biliniyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.