Gümülcine’de 8 Ocak’tan itibaren trafik cezaları başlıyor! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’de 8 Ocak’tan itibaren trafik cezaları başlıyor!

Gümülcine’de 8 Ocak’tan itibaren trafik cezaları başlıyor!

Gümülcine (Komotini) Belediyesi kontrollü park uygulaması kapsamında hazırladığı trafik cezasına benzeyen bildirileri araçların ön camlarına bırakmaya başladı.

Bilindiği üzere şehrin pek çok noktasında “kontrollü park alanı” olarak adlandırılan ve kart satın alınarak araçların park edilebildiği park alanları bulunuyor. Bu kartlı park uygulamasının denetimi uzun süredir yapılmıyordu. Ancak geçtiğimiz günlerde Gümülcine Belediyesi bu alanlara araçlarını park eden vatandaşların otomobillerine bıraktığı bildirilerle denetimlerin başlayacağını duyurdu.

Bu yıl Nisan ayında da bir ara uygulamanın hayata geçirileceği açıklanmıştı. Azınlıkça’daki habere göre ilk günlerde para cezası korkusuyla çok sayıda vatandaş araçlarını bu alanlara park etmemeye özen göstermişti. Ancak daha sonra bu uygulama hayata geçirilememişti.

8 Ocak Pazartesi gününden itibaren hayata geçirilmesi planlanan uygulama çerçevesinde araçlara bırakılan trafik cezasına benzer bildirilerde ise şu ifadelere yer verildi:

“Trafik cezasına benzeyen bildirilerde “Bu kez sana ceza kesmiyoruz. 8 Ocak 2017 Pazartesi gününden itibaren kontrollü (kartlı) park alanlarında denetimler başlıyor. Sen de trafik sorunu olmayan ve vatandaşlara saygı gösteren bir şehir için katkıda bulun”  

İLGİLİ HABER

Gümülcine’de kontrollü park uygulaması geri geliyor

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et