Cengiz Ömer Yunanistan ‘FETÖ yapılanmasında’ işe sen önce ortağın ve kendi eşinden başla! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Cengiz Ömer Yunanistan ‘FETÖ yapılanmasında’ işe sen önce ortağın ve kendi eşinden başla!

Cengiz Ömer Yunanistan FETÖ yapılanmasında işe sen önce ortağın ve kendi eşinden başla!

Batı Trakya’da yayın yapan yerel Millet Gazetesi ve Çınar FM’in ortağı Cengiz Ömer adlı kişi, Yunanistan’ı bilmeyen Türkiyeli tetikçi Ayhan Demir’in üstelik Yunanistan’da görevli hiçbir Gülen sorumlusunu bile yazmayan ve sadece dikkat dağıtmak için kaleme alınmış “Yunanistan’da FETÖ yapılanması” başlıklı iftirasını Akit gazetesi linkini vererek kişisel Facebook hesabından paylaşmış.

Cengiz Ömer adlı kişinin Azınlıkça grubuna kini ve kıskançlığı çok eskilere dayanır. Azınlıkça’nın çok okunmasını çekemez bir türlü. Bunu daha sonra anlatırız. Ama bu sefer tetikçi Ayhan Demir’in Yunanistan’daki sorumlu Gülencileri yazmayan ve durduk yere azınlıkça ekibini göstererek hedef şaşırtan yazısının Akit’teki linkten madem sosyal medya hesabından paylaştı Cengiz Ömer, o zaman biz de cevap verelim.

Türkiyeli tetikçi Ayhan Demir’in Yunanistan’daki Gülen sorumlularını yazmak yerine, sadece Evren Dede’nin kayınpederi bağını kullanarak azınlıkça’ya saldırdığı yazısında en büyük ahlaksızlık, Evren Dede’nin eşini adı ve soyadıyla yazmalarıdır. Siyasetle veya Yunanistan’daki Gülencilerle hiçbir ilişkisi dahi olmayan bir ev kadınını babası yüzünden hedef alan bu yazıyı paylaşacak kadar alçalan Cengiz Ömer’e açık çağrıda bulunuyoruz: Sen yaptığını iddia ettiğin “FETÖ avını” önce kendi eşin Müzeyyen Canbaz Ömer ve ortağın Bilal Budur’dan başlat!

Batı Trakya’daki ve Yunanistan’daki Gülen sorumlusu Cemali Deliahmet’i ve ayrıca İskeçe ve Gümülcine’deki kadın – erkek Gülencileri iyi bilirsin. Üstelik eşin de Yunanistan sorumlusu Cemali Deliahmet’in eşini gayet iyi tanır Cengiz Ömer.

Biz bugüne kadar Cengiz Ömer adlı kişinin kendi ortağını ve kendi eşini korumak için başka insanlar için doğru yanlış bakmadan “FETÖ” diye yazıp durduğunu görüyor, anlıyoruz. Ama Evren Dede’nin eşinin ismini vererek hedef gösteren iftira dolu bir yazıyı paylaşması sonrası, biz de anladığı dilden cevap vermeye karar verdik Cengiz Ömer’e.

Aşağıda Fethullah Gülen’in haberini tweet atan kişi Millet gazetesinde Cengiz Ömer’in ortağı olan Bilal Budur’dur! Bilal Budur’un Fethullah Gülen tweetini retweet ederek paylaşan iki kişinin birisi Gülen’in Yunanistan sorumlusu olan Cemali Deliahmet, diğeri ise Cengiz Ömer’in eşi Müzeyyen Canbaz Ömer’dir.

Evet, ahlaklı olmak zor. Yunanistan’daki Gülencilerle zerre ama zerre alakası olmayan bir kadını babası üzerinden ismini vererek saldırmak da ancak Cengiz Ömer gibilere yakışır… O yüzden diyoruz ki, bir başkasının eşini üstelik adını vererek utanmadan hedef gösteren yazıyı paylaşan Cengiz Ömer, ortağı olduğun medya grubunda yayınladığın haberlerle ve sosyal medya hesabından yaptığın paylaşımlarla sözüm ona yaptığın “FETÖ avına” sen önce kendi eşin Müzeyyen Canbaz Ömer’den ve ortağın Bilal Budur’dan ve FETÖ yuvasına dönen Gümülcine Türk konsolosluğundan en son firar eden Davut ve Derya Ocak’lardan başla..! Sahi ya, FETÖ soruşturması için çağrılınca firar eden Gümülcine koca kapı muavin konsoloslarının haberi sizin medya grubunuzda yayınlanamadı dahi!..

Cengiz Ömer Yunanistan FETÖ yapılanmasında işe sen önce ortağın ve kendi eşinden başla!

Bir lafımız da Gülen’in Yunanistan sorumlusu Cemali Deliahmet’e olacak! Batı Trakya’da kendinizi korumak için Yunanistan yapılanmanızla zerre alakası olmayan insanlara koca kapı kupayları saldırırken bu kadar korkmayın. Gümülcine Türk Konsolosluğundaki vicdansız ve ahlak yoksunu memurlar Batı Trakyalı küçücük lise talebelerine bile FETÖ suçlamasıyla Türkiye’ye giriş yasağı kararı koydururken sizin sorumlularınızın ise giriş yasağı bile olmadığını duyuyoruz. İnsanın aklına başka şeyler de gelmiyor değil hani! Kendinizi ve ekibinizi korumak ve saklamak adına sizin Yunanistan yapınızla alakası olmayan bunca insana atılan iftiralarda yoksa siz de mi pay sahibisiniz Cemali Deliahmet? Sizin yüzünüzden Batı Trakya’da bunca insana iftira atılmasına neden sessiz kalıyorsunuz?

azınlıkça

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.