Bu yıl da yaptılar! Marketlerdeki bazı ürünlere zehir kattılar! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Bu yıl da yaptılar! Marketlerdeki bazı ürünlere zehir kattılar!

Bu yıl da yaptılar! Marketlerdeki bazı ürünlere zehir kattılar!

Adlarını “Siyah-Yeşil Kundakçılar” olarak açıklayan anarşist grup zehirledikleri ürünleri market raflarına koyacaklarını duyurdu.

Anarşist grup yaptığı açıklamada markalı ürünlere hidroklorik asit koyduğunu ve asitli ürünleri 20-24 aralık tarihleri arasında Atina ve Selanik’teki süpermarketlerin raflarına yerleştireceklerini bildirdi.

Örgüt bu şekilde Atina ve Selanik’teki belirli ürünleri sabote etmek istediğini bildirirken, azınlıkça’daki habere terörle mücadele ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Anarşist grubun bildirisinin yayınlandığı internet sitesinde ürünlere asit konulurken çekilen çekilmiş fotoğraflar da yayınlandı.

Asit konulan ürünlerin ise 1,5 litrelik coca cola ve coca cola light, 350 ve 500 gramlık İfantis salamı ve Delta marka süt olduğu bildirildi.

Örgütün “koltuğunu terk ederek Noel alışverişi yapacak binlerce kişiye” tepkisini dile getirmek anacıyla bu eyleme başvurduğu kaydedilirken “bunun sonucunda milyonlarca canlı varlığın ölü canlıların sofrasına ulaştırılmak için katledileceği” açıklamada ifade edildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et