Yetim kızı sınıf arkadaşlarının önünde rencide eden öğretmene tepki yağdı - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yetim kızı sınıf arkadaşlarının önünde rencide eden öğretmene tepki yağdı

Yetim kızı sınıf arkadaşlarının önünde rencide eden öğretmene tepki yağdı

Çocuğun Gülümsemesi Vakfı’na (Hamogelo tu Pediu) ait evlerde kalan 14 yaşındaki bir kız çocuğu öğretmeni tarafından inanılmaz bir şekilde rencide edildi.

Espresso gazetesinin haberine göre Selanik’in Kalamaria bölgesinde yaşanan olay sonrası öksüz kız sınıfta göz yaşlarına hakim olamadı.

Sıra arkadaşıyla konuşan kızı uyarmak isteyen öğretmen 14 yaşındaki öğrenciye yaklaştı “Siz Çocuğun Gülümsemesi Vakfı’nda konuşmuyorsunuz. Sınıfta konuşabileceğini sanma” dedi. Bu sözler karşılığında kız öğrenci hıçkırıklara boğulurken, sınıf arkadaşları öğretmene tepki gösterdi. Durumu okul müdürüne bildiren öğrenciler, işgal eylemine başvurma kararı aldı. Çocuğun Gülümsemesi Vakfı Başkanı Kostas Giannopulos da bu üzücü olayı teyit etti. “Maalesef yaşanan vaklardan sade birisi. Bazı öğrencileri ayıran, aşağılaya ve rencide eden eğitimciler var. Bu olayda bizim de müdahalemizle okul müdürü durumu iyi idare etti ve öğretmen küçük kızdan özür diledi” dedi ve sınıf arkadaşlarının kız öğrenciye sahip çıkmasını sevinçle karşıladığını belirtti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et