Kavga ettiği sürücüyü bıçakladı! Polis arıyor - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Kavga ettiği sürücüyü bıçakladı! Polis arıyor

Kavga ettiği sürücüyü bıçakladı! Polis arıyor

Kalavrita – Dafni yolu üzerinde hareket eden iki aracın şoförü arasında çıkan kavga hastanede son buldu.

İnanılmaz olay Cuma akşama medyana geldi. 22 yaşındaki bir şahsın 18 yaşındaki arkadaşıyla birlikte kullandığı (18 yaşındaki şahsın babasına ait) kamyon, 28 yaşındaki şahsın kullandığı aracı solladı.

Bunun üzerine yolda iki gence yetişen 28 yaşındaki şoförle kamyonda bulunan iki kişi arasında sözlü ve küfürlü kavga başladı. Kavga kısa sürede sözlü olmaktan çıktı ve şoförler otomobilleri durdurdu. 22 yaşındaki şahıs eline aldığı kesici bir aleti 28 yaşındaki şahsın göğsüne sapladı.

Bunun üzerine yere yığılan ciddi yaralı haldeki 28 yaşındaki şahsı olaya hiçbir şekilde müdahil olmayan 18 yaşındaki arkadaşıyla kamyona yükleyen 22 yaşındaki fail, Klitoria Sağlık Ocağına gitti. Daha sonra iki genç yaralı adamı sağlık ocağına bırakarak arkalarına bakmadan kaçtı.

Ancak durum ciddi olduğu için sağlık ocağı yetkilileri bıçaklanan şahsı Tripoli Hastanesine sevk etti. Hastanede ameliyata alınan gencin tedavisine hâlâ devam ediliyor.

Polis ise kısa sürede kamyon sahibine ve olaya karışmayan oğluna ulaşırken, tutuklanmaktan korkarak kaçan 22 yaşındaki fail ise polis tarafından aranmaya devam ediliyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et