Öğretmen öğrencisini diğer öğrencilere dövdürttü! - Azınlıkça
Yunanistan Batı Trakya Haber

Öğretmen öğrencisini diğer öğrencilere dövdürttü!

Öğretmen öğrencisini diğer öğrencilere dövdürttü!

İlkokul 4’üncü sınıf öğrencisini cezalandırmak isteyen müzik öğretmeni, sınıftaki diğer öğrencilere 9 yaşındaki çocuğa vurması için talimat verdi.

Proto Thema gazetesinin haberine göre Alimos 6. Devlet İlkokulunda yaşanan olay velilerin büyük tepkisini çekerken, kadın öğretmenin okuldan uzaklaştırılması için imza kampanyası başlatıldı.

Küçük çocuğun ders sırasında otomobil kullanıyormuş gibi davranmasına öfkelenen öğretmenin, öğrencisini cezalandırma işini sınıf arkadaşlarına verdiği kaydedildi.

Öğrencilerine “Buna durması için kalkın birkaç şaplak atın” dediği iddia edilirken, çocukların bir kısmının bu talimat karşısında donup kaldığı bir bölümünün ise öğretmenin dediğini yaparak sınıf arkadaşının kafasına ve vücudunun diğer yerlerine vurmaya başladığı ifade edildi.

Uğradığı saldırıdan kurtulmak isteyen 9 yaşındaki erkek öğrenci bu kez de diğer arkadaşları tarafından bir köşeye sıkıştırıldı. Sınıf arkadaşına dayak atan öğrencilerine ise öğretmenin “Aferin çocuklar, şimdi yerlerinize oturabilirsiniz” dediği kaydedildi.

Başından geçenleri annesine anlatan küçük öğrenci ise “Anne, zil çaldığında kurtuldum” ifadelerini kullanırken, olayı öğrenen okul müdürünün öğretmenle konuştuğu, öğretmenin “öfkesine yenik düşerek” böyle bir şey yaptırdığını kabul ettiği ve müdürün öğretmen hakkında gerekli girişimleri başlattığı dile getirildi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et