Αλεξανδρούπολη: Εκστρατεία για κυκλοφορία με ποδήλατο στην πόλη - Azınlıkça
Yaşam

Αλεξανδρούπολη: Εκστρατεία για κυκλοφορία με ποδήλατο στην πόλη

Αλεξανδρούπολη: Εκστρατεία για κυκλοφορία με ποδήλατο στην πόλη

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παίδων του Δήμου Αλεξανδρούπολης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου λίγο μετά τις 18:00 θα γίνει μια συζήτηση σχετικά με το πόσο ωφέλιμο είναι να γίνεται η χρήση ποδηλάτων μέσα στην πόλη.

Στη συνεδρίαση θα συμμετάσχουν εκτός από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη, μέλη του Alexandroupolis Bike Team και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων και εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Δημάρχου για θέματα Δημοτικής Αστυνομίας, κ. Κωνσταντίνος Χατζηαναγνώστου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους μαθητές – Δημοτικούς Συμβούλους.

“Θα υπάρξει ενημέρωση των παιδιών για το πως η χρήση των ποδηλάτων μέσα στην πόλη μας διευκολύνει την κυκλοφορία, όταν η χρήση αυτών γίνεται σωστά και με τη σωστή χρήση του ΚΟΚ”, τόνισε ο κ. Χατζηαναγνώστου.

Επίσης επισήμανε πως τα παιδιά θα μάθουν τις κατηγορίες και τα είδη των ποδηλάτων. “Και φυσικά το πρώτο μας μέλημα ακόμη και όταν οδηγούμε ποδήλατο είναι η ασφάλεια του ποδηλάτη. Τέλος μέλη του Alexandroupolis Bike Team θα ενημερώσουν σχετικά με τη συντήρηση του ποδήλατου”.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.