Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Yaşam

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στην Κομοτηνή

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στην Κομοτηνή

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου διοργανώνει σεμινάριο Α΄ Βοηθειών σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 03 Μαρτίου 2017 και ώρα 5:00-7:00 το απόγευμα στον χώρο του σχολείου μας (τέρμα Ολύμπου περιοχή Στρατώνες). Η συμμετοχή σε αυτό θα είναι δωρεάν.

Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί (θεωρία- πρακτική) στο σεμινάριο είναι η εξής: Λιποθυμικά επεισόδια, εγκαύματα, τραυματισμοί, ρινορραγία, ηλεκτροπληξία, περιδέσεις – ακινητοποιήσεις, πνιγμός-ξένα σώματα, ΚΑΡΠΑ-θέση ανάνηψης, χρήση απινιδωτή, φαρμακεία Α βοηθειών. Το σεμινάριο Α΄ Βοηθειών καλύπτει καθημερινές ανάγκες που θα βρούμε μπροστά μας και θα πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτές ως γονείς στο σπίτι αλλά και στην εργασία μας οπότε η παρακολούθηση του από όλους μας κρίνετε αναγκαία.

Στο σεμινάριο μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και ενήλικες εκτός των γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας καθώς και εκπαιδευτικοί. Παρακαλούμε για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του σεμιναρίου να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et