Ünlü Türk oyuncu Selin Altay Yunanistan’a gelin geldi: Dinimi asla değiştirmem - Azınlıkça
Yaşam

Ünlü Türk oyuncu Selin Altay Yunanistan’a gelin geldi: Dinimi asla değiştirmem

selin altay 1

Türkiye’de bir dönem sevilerek izlenen Cennet Mahallesi dizinde Helga rolünü oynayan Selin Altay Yunanistan’a gelin geldi.

Şu anda ‘I-Kız’ adlı bir tiyatro oyununda yapay zekaya sahip robotu canlandıran Selin Altay, Yunanistan’a gelin gittiğini duyurdu. Altay dinini değiştirmeyi düşünmediğini söyledi. 

Yunan gazeteci Edmon Bekyan ile mutlu bir evliliği olduğunu söyleyen güzel oyuncu, “Evlilik kararı aldığımızda ailem tarafından hiçbir yadırgama olmadı. Zaten evlenmeden önce de eşimi ailem tanıyor ve çok seviyordu” ifadelerini kullandı.

selin altay 2

Altay ayrıca “İki gönül bir olduktan sonra her milletle anlaşılır. Önemli olan niyet. Zaten Yunanistan ile kültürel farklılıklarımız pek yok, iç içeyiz. Eşim de Türkiye’yi çok seviyor.” dedi.

Ekranlara ara veren Altay, Yunanca öğrendiğini ve eşiyle birlikte Yunanistan’da bir restoran açma planları olduğunu söylüyor.

selin altay 3

Yunan oyuncu Yorgos Seitaridis ile evlenince dinini değiştiren Tuğçe Kazaz kendisine hatırlatılınca Selin Altay, “Dinimi değiştirme düşüncem hiç olmadı. Asla değiştirmem. Zaten kimsenin bir şeyi değiştirmesine gerek yok. Herkes birbirini tanıdığı gibi sevip sayabilir. O Tuğçe Kazaz’ın kişisel tercihi. Ona söyleyecek bir şeyim yok” dedi.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.