Bu merak bitmez: Piramitleri uzaylılar mı yaptı? - Azınlıkça
Yaşam

Bu merak bitmez: Piramitleri uzaylılar mı yaptı?

Bu merak bitmez: Piramitleri uzaylılar mı yaptı?

UFO ve uzaylılarla ilgili yayınlarıyla fenomen olan Youtube kanalı thirdphaseofmoon: “Uzaylılar gelecekten gelip, antik Mısır’a gitti.”

UFO ve uzaylı haberlerini seviyoruz… Bugüne kadar hiç karşılaşmasak da, izlerine rastlamasak da… Komplo teoricilerinin yanısıra artık bilim insanları, devlet adamları ya da uzmanların “Yalnız değiliz” açıklamaları, onları arama isteğimizi artırıyor. Hal böyleyken, sosyal medyada ciddi ciddi ‘uzaylı’ yayını yapan yerler türedi. İşte Youtube’da bu tip kanalların başını çeken thirdphaseofmoon bir iddia ortaya attı: “Piramitler uzaylıların eseri.”

“PİRAMİTLERİ YAPANLAR BİZİM ATALARIMIZ DEĞİL”

Gize Piramitleri… Mısır’ın başkenti Kahire’nin Gize semtinde bulunan 3 görkemli yapı: Keops Piramidi, Kefren Piramidi ve Mikerinos Piramidi… ve de Büyük Sfenks. Bu üç piramitten sadece Keops, Dünya’nın Yedi Harikası’ndan biridir. Tarih kitaplarına göre yapım tarihi M.Ö. 2570… thirdphaseofmoon kanalı işte şu iddiayı ortaya attı:

Araştırmacılar, uzaylıların piramit tasarımında hayati ipuçları bıraktıklarına inanıyor. Bu da onları yapanların atalarımızın olamayacağını kanıtlıyor. Uzmanlara göre kanıt, piramitlerin koordinatlarında saklı.”

KANITI: IŞIK HIZI VE PİRAMİTLERİN KOORDİNATI

“Işık hızı saniyede 299.792.458 metredir. Büyük piramitin koordinatı ise 29.979.2458 derece kuzeydir. İnsanoğlu ise piramitlerin inşa edilmesinden binlerce yıl sonra, 1950 yılında ancak ışığın hızını doğru ölçebildiler.”

“Işık hızında yolculuk, zaman yolculuğunun tek yolu olarak teorikleştirilir. Uzaylıların Dünya’ya gelecekten gelip bu anıtları diktiklerine inanılıyor. Uzaylılar bu noktayı özellikle seçti. Matematik olarak çok zekici dizayn edilmiş bir sistem. Piramitleri uzaylılar yaptı, en mantıklısı bu…”

HABERİ KAYNAĞINDAN OKUMAK İÇİN

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et