Doktorları bile şaşırtan bal – zerdeçal karışımının tarifi - Azınlıkça
Yaşam

Doktorları bile şaşırtan bal – zerdeçal karışımının tarifi

Doktorları bile şaşırtan bal – zerdeçal karışımının tarifi

Günümüzde antibiyotikleri yanlış ve eksik kullanarak, mevcut bakterileri o kadar dirençli hale getirdik ki, artık ilaçlar bizi tedavi edememeye başladı. İlaçlar yerine yüzümüzü kainat eczanesine dönerek faydalı yöntemler keşfetmemiz hiç de zor değil.

Sizin için hazırladığımız bu üç malzemeli antibiyotik tarifi ile hem damarlarınızı temizleyecek hem de bakterilere karşı daha dirençli bir bağışıklık sistemine sahip olabilirsiniz.

Bal ile hazırlanan tüm ürünler piyasadaki antibiyotiklerden daha etkili tedavi yöntemleri sunuyor. Ayrıca herhangi bir yan etkisi de yoktur. Yaralara direkt olarak uygulandığında, daha hızlı iyileşme sağlanıyor ve cildin sıkılaşmasına ve daha canlı görünmesine yardımcı oluyor. Diğer yandan, zerdeçalın içerdiği antioksidanlar ve antibiyotik özellikler bal ile iyi bir uyum gösteriyor ve sadece bakterilere karşı değil, mantar ve diğer birçok hastalık taşıyan mikro organizmalara karşı direnç sağlıyor.

Altın bal olarak da bilinen bu tarif soğuk algınlığı, grip, astım, yüksek tansiyon, şeker, kalp hastalıkları ve hatta depresyon ve anksiyete tedavisinde kullanılıyor. Bağışıklık sisteminizin güçlenmesi hem sizi hastalıklardan koruyacak ve bunun yanında da cildinizin esnekliğini arttırıp daha fazla nem almasını sağlayacak daha genç görünmenize yardımcı olacaktır.

Bal – zerdeçal karışımlı tedavimiz için tarifimiz şu şekilde:
– 1 çay kaşığı çekilmiş zerdeçal
– Çeyrek bardak bal
– 2 damla limon yağı

Hazırlanışı
Malzemeleri iyice karıştırın ve oda sıcaklığında muhafaza edin. Her kullanımdan önce karıştırın ve günde 2 kez yarım çay kaşığı tüketmeye özen gösterin. Karışımın yarıya yakınını tükettiğinizde etkileri hissetmeye başlayacaksınız.

HABERİ KAYNAĞINDAN OKUMAK İÇİN

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et