Başörtüsü takan Yunan Katerina şimdi de Atakan ile fotoğraf paylaştı - Azınlıkça
Yaşam

Başörtüsü takan Yunan Katerina şimdi de Atakan ile fotoğraf paylaştı

Katerina Dalaka atakan isiktutan 1

İstanbul’a gittiğinde Sultanahmet Camii’nde başörtülü fotoğrafını paylaşınca Atakan ile birlikte olduğu ortaya çıkan Survivor’ın Yunan yarışmacısı Katerina Dalaka hakkında Atakan ile olan ilişkisi ile ilgili yeni gelişme yaşandı.

Acun medyanın haberine göre, 2019 Survivor Türkiye Yunanistan’da beraber yarışan Atakan Işıktutan ile Yunan yarışmacı Katerina Dalaka, birlikte tatil yapıyor.

Survivor Türkiye Yunanistan’da beraber yarışan Atakan Işıktutan ile Yunan yarışmacı Katerina Dalaka, birlikte İstanbul’da tatil yapıyor. Atakan Işıktutan, Dalaka’yla olan yan yana olan fotoğrafını Instagram hesabından hikaye olarak paylaştı. Ünlü sporcu, daha sonra yeni bir fotoğraf paylaştı ve yanına bu notu yazdı… “Bana yaşamın gerçeklerini öğreten, hayatıma çok güzel şeyler getiren, kesinlikle ideal bir insan! Hayatımda olduğun için çok şanslıyım ve sonsuza dek kalbimin derinliklerinde olacaksın…”Survivor’da Yunan yarışmacı Yunanistan’ın şampiyonu olurken, Atakan yarışmanın bitimine 1.5 ay kala elenmişti.

 Katerina Dalaka atakan isiktutan 2

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.