Survivor’da kim kazandı, kim eleme adayı oldu? - Azınlıkça
Yaşam

Survivor’da kim kazandı, kim eleme adayı oldu?

Survivor’da kim kazandı, kim eleme adayı oldu?

Survivor Türkiye Yunanistan tüm hızıyla devam ediyor. Dün akşam son bölümü ile ekrana gelen Survivor 2019’da ada konseyi toplandı. Üç isim eleme potasına çıktı. Peki bu hafta hangi takım risk altında?

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Milliyet’in haberine göre Cumartesi akşamı oynanan ilk dokunulmazlık oyununu Yunan takımı kazanarak avantaj elde etmişti. Pazar akşamı yapılan ikinci dokunulmazlık oyununda ise galip gelen taraf Türkiye oldu. Final oyununda Yunan takımı dokunulmazlığın sahibi oldu ve Türk takımından üç isim eleme potasına kaldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KİMİN OLDU?

Türk takımı yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için yarıştılar. Erkeklerde bireysel dokunulmazlık Yusuf’un olurken; kadınlarda Büşra oldu.

SURVİVOR’DA KİM ELENECEK?

Dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme adayları da belli oldu. Yapılan ada konseyinde en çok oyu alarak eleme potasına çıkan ilk isim uzun zamandır sakat olan Atakan oldu. İkinci eleme adayını Büşra belirledi. Büşra, Hakan’ın ismini verdi. Yusuf ise Bora’yı eleme potasına çıkardı. 

SURVİVOR 28. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Survivor yeni bölümü ile bu akşam ekrana gelecek. Büyük ödül için yarışacak olan takımlar bu sefer kritik bir oyuna çıkıyor. Büyük ödül araba… Türkiye ve Yunanistan bu oyunda ortak yarışacaklar. Kim kimin takımında olacak merak konusu. 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et