Bitkisel hayattaki kadın hamile kaldı! Doğan çocuk kimin? - Azınlıkça
Yaşam

Bitkisel hayattaki kadın hamile kaldı! Doğan çocuk kimin?

bebek 29282737

İnsanları şoke sokan bu korkunç olay Amerika’da yaşandı. Arizona’da yaklaşık 10 yıldır bitkisel hayatta olan bir kadın doğum yaptı. zavallı kadına tecavüz edildiği ortaya çıkarken çocuğun babasının kim olduğu hakkında soruşturma başlatıldı.

Yerel basınında çıkan haberde, Phoenix kentinde, polisin, Hacienda HealthCare hastanesindeki cinsel taciz olayına ilişkin soruşturma başlattığı belirtiliyordu. Soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. 29 yaşındaki hastanın doğum yapması üzerine bakımevindeki erkek sağlık görevlilerinden DNA örnekleri alınması kararlaştırıldı.

Hürriyet’te yer alan habere göre, Arizona eyaletinde bulunan bakımevinde, boğulma tehlikesi atlatan ve bu olaydan sonra 10 yıldır bitkisel hayatta bulunan kadın için bir hemşire ailelerin bu kostümler ve fotoğraflar nedeniyle özellikle kendi hastanelerinde doğum yapmayı seçtiğini söyledi.

Hacienda bakımevi, “Oldukça sarsıcı olayla ilgili gerçekleri ortaya çıkarmak için polis ve tüm diğer birimlerle işbirliği yapmaya devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Bakımevinin internet sitesindeki şikâyetler arasında Aralık 2013 tarihli bir yorum göze çarpıyor. Çalışanlardan birinin dört hastayla ilgili cinsel içerikli yorumlar yaptığı bildirilirken, bu çalışanın yorumdan sonra işine son verildiği kaydedildi. Söz konusu görevliyle ilgili araştırma sürüyor.

Yaşanan olay hastaların güvenliği konusunu da gündeme getirdi. Hacienda bakımevi, ‘tıbbi olarak savunmasız’ hastalarla ilgili güvenlik önlemlerinin artırıldığını duyurdu.

Hastane personeli, bitkisel hayattaki kadının hamile olduğunu doğum yapana kadar fark etmediklerini, doğan bebeğin ise hayatta ve sağlıklı olduğu belirtilmişti.

HABERİN TAMAMINI OKUYUN

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et