320 kiloluk genç: Ölene kadar yemeye devam edeceğim - Azınlıkça
Yaşam

320 kiloluk genç: Ölene kadar yemeye devam edeceğim

asiri kololu genc 2837387

Dünyada sıkı bir kitleye sahip olan Ağır Ailem belgeselinin yeni sezon çekimleri başladı. Yeni sezonun ilk bölümünde çarpıcı ifadeler kullanarak dikkat çeken obez Casey King , bu durumun sorun olmadığını düşünüyor.

Ağır Ailem programının yeni sezonu ABD’de gösterime girdi. Yeni sezonda 320 kiloya ulaşan Casey King’i ele alan program, King’in şişman olmaktan korkmadığını ifade ediyor. 34 yaşındaki Casey King küçüklüğünden bu yana kilo problemleriyle uğraştığı için buna alıştığını söylüyor.

Liseden mezun olduktan sonra yarı zamanlı restoranlarda çalıştığını ancak hiçbirinde istenilen performansı gösteremediğini dile getiren obez adam, işsiz kalınca annesinin evden attığını itiraf etti. O zamandan beri babasının yanında kaldığını dile getiren King, “Uyandıktan sonra pizza, hamburger ya da benzer şeyler yiyorum. Yemekten sonra bilgisayar oyunları oynuyorum. Çok fazla aktivite yapmıyorum” diyor.

“Ölene Kadar Yiyeceğim”
Tüm bu kabullenmişliği sonucunda sosyal medyanın da gündemine gelen adam, kıyafetlerin kendisini rahatsız etmesinden dolayı giymediğini söylüyor. “Odamda çıplak olarak vakit geçiriyorum. Babam dışında görüştüğüm kimse olmadığı için de sorun olmuyor.” şeklinde konuşarak kendini anlatan adamın “Ölene kadar yemeye devam edeceğim” sözleri ise pek çok kullanıcının dikkatini çekmiş durumda.

KAYNAĞI GÖR

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et