Dedeağaç Camii avlusuna paçacıdan pislik akıyor! - Azınlıkça
Yaşam

Dedeağaç Camii avlusuna paçacıdan pislik akıyor!

Dedeağaç camisine paçacıdan pislik akıyor!

Dedeağaç’ta (Alexandroupoli) caminin karşısında bulunan paçacının atıklarının meydana getirdiği nahoş kokuyu şikayet ettiler.

Dedeağaç Belediyesinde Anadilleri Türkçe –Dinleri Müslüman Olan Vatandaşların Dayanışma ve Kalkınma Spor ve Kültür Derneği Başkanı Yaşar Dağlı, Evros Kamu Sağlığı Dairesine gönderdiği mektupla durumu yetkililere bildirerek, çözüm bulunmasını talep etti.

Dedeağaç camisine paçacıdan pislik akıyor!

Mektupta “Dimokratias caddesi üzerinde bulunan paçacı dükkanının atıklarının, birkaç haftadır dükkanın hemen arka kısmında bulunan camide dayanılması güç kokulara sebebiyet verdiği” ifade edilirken, Azınlıkça’nın haberine göre caminin bulunduğu alanda Dedeağaç Azınlık İlkokulunun da bulunduğu ve onlarca öğrencinin bu kötü duruma maruz kaldığı kaydedildi.

Yaşar Dağlı konuyu yetkili dairelere bildirdiklerini ifade ettiği mektubunda “Amacımız mağaza sahibinin cezalandırılması değil, iyi komşuluk çerçevesinde olabildiğince az külfetle çözüme kavuşturulmasıdır. Lağımın temizlenmesi için bazı girişimler yapıldı ancak sorun çözülemedi. Yetkililerden bu önemli sorunun bir an önce çözülmesini talep ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Dedeağaç camisine paçacıdan pislik akıyor!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et