Hilmi Cem’den hoşlanan Yunanistan Survivor yarışmacısı Rodanthi olay oldu - Azınlıkça
Yaşam

Hilmi Cem’den hoşlanan Yunanistan Survivor yarışmacısı Rodanthi olay oldu

Hilmi Cem’den hoşlanan Yunanistan Survivor yarışmacısı Rodanthi olay oldu

Survivor’da Acun Ilıcalı’nın Hilmi Cem’e ‘Yunan takımından senden hoşlanan birisi var’ açıklaması olay oldu.

Kavgaların ve dokunulmazlık geriliminin arasında ‘Survivor’da aşk’ yarışma gündemine bomba gibi düştü! Acun Medya’nın Yunanistan için çektiği Survivor’da mücadele eden Rodanthi Kaparo’nun Hilmi Cem’den hoşlandığını Acun Ilıcalı ortaya çıkardı. Survivor konseydeki bu aşk açıklaması herkesi güldürdü.

Survivor’ın 27 Mayıs Pazar akşamı yayınlanan ve kavgaların eksik olmadığı son bölümde herkesi gülümseten bir olay yaşandı. Acun Ilıcalı ada konseyinde Hilmi Cem’e sürpriz bir açıklama yaptı. Acun Medya’nın Yunanistan’da reyting rekorları kıran prodüksiyonu ‘Survivor Yunanistan’da mücadele eden Rodanthi Kaparo’nun Hilmi Cem’den hoşlandığı ortaya çıktı.

Hilmi Cem’den hoşlanan Yunanistan Survivor yarışmacısı Rodanthi olay oldu

‘Yunan takımından senden hoşlanan birisi var’ sözüyle başlayan Ilıcalı’nın açıklamaları herkesi kahkahaya boğdu. Acun Ilıcalı, Survivor’daki aşk olayını anlatarak, “Türkiye Yunanistan Survivor oyununda, Yunan bir yarışmacı senden çok etkilenmiş.Kendisi bana ‘Acaba ne zaman Türkiye’yle tekrar oyun oynayacağız’ diye sordu.

SURVİVOR YUNANİSTAN RODANTHİ KAPARO KİM?

Rodanthi Kandiye Girit’ten geldi ve Markopoulo’da yaşıyor. Beden Eğitimi ve Spor Bölümü’nde eğitim gördü ve ritimle 15 geçirdi.1 yıllık pistte yer aldı. Dansı seviyor. (mynet.com)

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.