Προβλέψεις για βροχές και καταιγίδες στη Θράκη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Προβλέψεις για βροχές και καταιγίδες στη Θράκη

Προβλέψεις για βροχές και καταιγίδες στη Θράκη

Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από πολύ νωρίς το Σάββατο, καθώς ένα βαρομετρικό χαμηλό θα περάσει πάνω από τη χώρα μας και θα κινηθεί γρήγορα προς τα ανατολικά και τις περιοχές της Τουρκίας, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Γιάννη Καλλιάνο.

Όπως σημειώνει, κατά τη διάρκεια της κίνησης του χαμηλού πάνω από την Ελλάδα, θα εκδηλωθούν βροχές (από εξασθενημένες έως και ισχυρές) στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Το Σάββατο έρχονται βροχές και καταιγίδες

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από πολύ νωρίς το Σάββατο, καθώς ένα βαρομετρικό χαμηλό θα περάσει πάνω από τη χώρα μας και θα κινηθεί γρήγορα προς τα ανατολικά και τις περιοχές της Τουρκίας. Κατά τη διάρκεια της κίνησης του χαμηλού πάνω από την Ελλάδα, θα εκδηλωθούν βροχές (από εξασθενημένες έως και ισχυρές) στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Γρήγορο το «πέρασμα» του χαμηλού

Καθώς θα κινηθεί πολύ γρήγορα το συγκεκριμένο βαρομετρικό χαμηλό, ενώ από νωρίς θα εκδηλώνονται τοπικές βροχές στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα, σχετικά γρήγορα εκεί (μετά το μεσημέρι) ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση και οι όποιες βροχές θα απασχολούν τμήματα της υπόλοιπης ανατολικής και νότιας χώρας.

Οι θερμοκρασίες ωστόσο δεν θα παρουσιάσουν αξιόλογη μεταβολή και έτσι θα παραμείνουν σχεδόν στα επίπεδα των τελευταίων ημερών.

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.