Σε πάνω από 630 χιλιάδες πολίτες το ΚΕΑ. 700 χιλιάδες ο στόχος - Azınlıkça
Ειδήσεις

Σε πάνω από 630 χιλιάδες πολίτες το ΚΕΑ. 700 χιλιάδες ο στόχος

Σε πάνω από 630 χιλιάδες πολίτες το ΚΕΑ. Ο στόχος 700 χιλιάδες

«Το Κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης στηρίζει ήδη, περισσότερους από 630.000 συμπολίτες μας, με προοπτική να φτάσουν τους 700.000 ως το τέλος του έτους» αναφέρει ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στηρίζει ήδη 610.825 συμπολίτες μας με προοπτική οι δικαιούχοι να φτάσουν τους 700.000», αναφέρεται σε ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Κυβέρνησης, σημειώνοντας ότι το ΚΕΑ είναι «δίχτυ προστασίας από τον κοινωνικό αποκλεισμό».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από βίντεο διάρκειας 69 δευτερολέπτων, με τίτλο «Όλοι οι πολίτες έχουμε μερίδιο στη χαρά», στο οποίο εξηγείται ότι «το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης δεν είναι χαρτζιλίκι», εμφανίζεται, μεταξύ άλλων, ένας πολίτης να λέει ότι «το ΚΕΑ είναι η απάντηση στην βαρβαρότητα, είναι η αξιοπρέπεια» και κλείνει με τη φωνή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».

Το σλόγκαν «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη» χρησιμοποιήθηκε από τον πρωθυπουργό στη διάρκεια της ομιλίας του στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τον Σεπτέμβριο, για μια σειρά δράσεις της κυβέρνησης που αφορούν υλοποίηση δεσμεύσεων της και αποκατάστασης τής δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες είναι το σλόγκαν που θα χρησιμοποιηθεί για την καμπάνια επικοινωνίας του κυβερνητικού έργου σε διάφορους τομείς και ανά υπουργείο, με τη συνοδεία σποτ σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου η κυβέρνηση να εδραιώσει την πεποίθηση ότι είναι δίκαιη και να “ξηλώσει” των ισχυρισμό των αντιπάλων της ότι δήθεν “ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ψέματα”.

Από τον Φλεβάρη του 2017 έως τον Σεπτέμβρη 2017 έχουν ενταχθεί στο σύστημα 610.825 συμπολίτες μας, οι οποίοι ήδη ωφελούνται από το πρόγραμμα, ενώ προβλέπεται μέχρι το τέλος του χρόνου οι δικαιούχοι να φτάσουν περίπου τους 700.000, ενώ η ετήσια δαπάνη θα φτάσει τα 630 εκατομμύρια ευρώ. Η πρόβλεψη για το 2018 είναι για ένταξη 750.000 συμπολιτών μας και η ετήσια δαπάνη αναμένεται να φτάσει τα 760 εκατομμύρια ευρώ.

Με πληροφορίες από την Αυγή

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et