Την Κομοτηνή επισκέφτηκαν οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού Τσίπρα - Azınlıkça
Ειδήσεις

Την Κομοτηνή επισκέφτηκαν οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού Τσίπρα

Την Κομοτηνή επισκέφτηκαν οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού Τσίπρα

In cognito συναντήσεις με όλους τους παραγωγικούς και θεσμικούς φορείς της Ροδόπης, πραγματοποίησαν τη Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στην Κομοτηνή δύο σύμβουλοι του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Οι Αλέξης Χριστόπουλος και Γιάννης Βουλγαράκης, προχθες Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, συναντήθηκαν ολημερίς με το σύνολο σχεδόν των παραγωγικών και θεσμικών φορέων της περιοχής. Το κάλεσμα είχε γίνει προς όλους, προκειμένου να συζητήσουν πίσω από κλειστές πόρτες τα επιμέρους θέματα των κλάδων τους, και οι περισσότεροι πράγματι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Παρόντες στις συζητήσεις, μεταξύ άλλων, ήταν ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Μουσταφά Μουσταφά και ο γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Σταμάτης Σακελλίων, ενώ από την αίθουσα πέρασαν, μεταξύ πολλών άλλων, ο περιφερειάρχης ΑΜ-Θ Χρήστος Μέτιος και ο αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Την Κομοτηνή επισκέφτηκαν οι σύμβουλοι του Πρωθυπουργού Τσίπρα

Η απόβαση των δύο συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα στην Κομοτηνή έγινε προκειμένου να κατατεθούν προβληματισμοί και ιδέες, ενόψει της επίσκεψης Τσίπρα στην περιφέρεια ΑΜ-Θ που έχει οριστεί για τις 13-14 Νοεμβρίου.

Πηγή: Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.