Τι βγήκε από το κινητό του τζιχαντιστή που συνελήφθη στη Θράκη; - Azınlıkça
Ειδήσεις

Τι βγήκε από το κινητό του τζιχαντιστή που συνελήφθη στη Θράκη;

Τι βγήκε από το κινητό του τζιχαντιστή που συνελήφθη στη Θράκη;

Σε βάθος έρευνες κάνουν οι Αντιτρομοκρατική και ΕΥΠ για τον 32χρονο τζιχαντιστή που συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη. Το ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί στα βίντεο και τις φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό, το laptop αλλά και σε tablet σύμφωνα με άλλες πηγές.

Οι συσκευές περιέχουν ανατριχιαστικά βίντεο και φωτογραφίες με τον ίδιο, πιθανότατα στη Ράκα της Συρίας λένε αστυνομικές πηγές, από την πλευρά της όμως η συνήγορος του 32χρονου, Τριανταφυλλιά Τσιουλπά διαψεύδει. Η δικηγόρος του σε δηλώσεις της επιμένει ότι ο 32χρονος δεν ήταν μέλος της ISIS αλλά ήταν αντάρτης στον εμφύλιο που ξέσπασε στη χώρα για την ανατροπή του προέδρου Άσαντ.

Οι πληροφορίες από αστυνομικές πηγές λένε ότι στο κινητό του τηλέφωνο έχουν βρεθεί φωτογραφίες και βίντεο που τον δείχνουν να κρατά καλάσνικοφ ενώ εικάζεται ότι είναι ο ίδιος σε άλλες φρικτές εικόνες όπου εμφανίζεται ένας άνδρας να κρατά τα κεφάλια αιχμαλώτων. Σε άλλες φωτογραφίες που επίσης υπήρχαν στο κινητό του εμφανίζεται σε όχημα μαζί με τζιχαντιστές του ISIS να πυροβολεί στον αέρα ενώ σε βίντεο εμφανίζεται μαζί με ανώτατο στέλεχος της οργάνωσης.

«Δεν υπάρχουν βίντεο, μόνο φωτογραφίες με τους φίλους του», είπε η δικηγόρος του.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et