Συνελήφθησαν δυο Βουλγάρες που έκλεβαν πορτοφόλια ηλικιωμένων στο παζάρι - Azınlıkça
Ειδήσεις

Συνελήφθησαν δυο Βουλγάρες που έκλεβαν πορτοφόλια ηλικιωμένων στο παζάρι

Συνελήφθησαν δυο Βουλγάρες που έκλεβαν πορτοφόλια ηλικιωμένων στο παζάρι

Χωρίς τους αστυνομικούς λογάριαζαν οι δύο νεαρές Βουλγάρες, μία 22χρονη και μια 19χρονη, που το πρωί του Σαββάτου αποφάσισαν να πάνε στη λαϊκή αγορά της Καβάλας, για να ψωνίσουν… πορτοφόλια ανυποψίαστων ηλικιωμένων.

Το σχέδιό τους πέτυχε κατά το ήμισυ, αφού σε δύο περιπτώσεις οι νεαρές δράστιδες κατάφεραν να αποσπάσουν τα πορτοφόλια δύο ηλικιωμένων γυναικών, χωρίς οι τελευταίες να τις καταλάβουν. Εκεί που την «πάτησαν», όμως, ήταν όταν προσέγγισαν δύο ηλικιωμένους άνδρες και προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο, αλλά έγιναν αντιληπτές από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του οικείου Τμήματος Ασφάλειας.

Οι αστυνομικοί τους «φόρεσαν» στις δράστιδες απόπειρα κλοπής, ενώ από την έρευνα που διεξήγαγαν στη συνέχεια, επιβεβαίωσαν τις δύο τετελεσμένες κλοπές πορτοφολιών που είχαν διαπράξει νωρίτερα σε βάρος των δύο ηλικιωμένων γυναικών. Τα δύο κλεμμένα πορτοφόλια περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 170 ευρώ και διάφορα έγγραφα, ενώ στην κατοχή των νεαρών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 260,41 ευρώ και 3 δολάρια Η.Π.Α. Μέρος του κατασχεθέντος χρηματικού ποσού αποδόθηκε φυσικά στα θύματα των κλοπών.

Οι συλληφθείσες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et