Περιμένει τη βοήθεια σας ο πατέρας 6 παιδιών στον Ήφαιστο που έχασε το σπίτι του από πυρκαγιά - Azınlıkça
Ειδήσεις

Περιμένει τη βοήθεια σας ο πατέρας 6 παιδιών στον Ήφαιστο που έχασε το σπίτι του από πυρκαγιά

Περιμένει τη βοήθεια σας ο πατέρας 6 παιδιών στον Ήφαιστο που έχασε το σπίτι του από πυρκαγιά

Ένας από τους πιο φτωχούς κατοίκους του Ηφαίστου είναι ο Γιασάρ Ιδρίς, ο οποίος πλέον ζει σε 20 τετραγωνικά μέτρα, μαζί με τη γυναίκα και τα έξι παιδιά του, και ζητά την οποιαδήποτε βοήθεια.

Η ιστορία του συγκλονίζει, καθώς πριν από ενάμιση μήνα, το σπίτι που του είχε παραχωρήσει φιλάνθρωπη γειτόνισσα, χωρίς να απαιτεί ενοίκιο, έγινε παρανάλωμα του πυρός, την ίδια στιγμή που τα παιδιά του κοιμούνταν.

ΖΗΤΑ ΒΟΗΘΕΙΑ Ο 44ΧΡΟΝΟΣ ΙΔΡΙΣ

Στα 44 του χρόνια ο Γιασάρ Ιδρίς είναι άνεργος, πατέρας έξι παιδιών, μεταξύ των οποίων και η 14χρονη κόρη του που πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο ίδιος δεν ζητά τίποτα παραπάνω από τα βασικά είδη, προκειμένου να καταφέρει να ορθοποδήσει ξανά.

“Το σπίτι κάηκε και τώρα μένουμε σε μια καλύβα. Το προηγούμενο σπίτι μας το είχε δώσει μια γειτόνισσα, η οποία είδε την κατάσταση και μας το έδωσε δωρεάν. Αλλά ήταν παλιό, έπαθε βραχυκύκλωμα και όλα κάηκαν”, όπως μας λέει ο κος Ιδρίς, ο οποίος προσθέτει ότι “δεν έχω δουλειά. Ψάχνω κάθε μέρα στα σκουπίδια και γυρνάω όλη την Κομοτηνή για να βρω αντικείμενα που άλλοι τα θεωρούν άχρηστα, για μένα όμως είναι χρήσιμα”.

Θείος του και γραμματέας στην Κίνηση Πολιτών Ηφαίστου “Η Ειρήνη”, ο Μουμίν Τζαχίτ, έχει παραχωρήσει τον χώρο τον 20 τετραγωνικών στον Ιδρίς, προκειμένου να τον βοηθήσει. Ο κος Τζαχίτ εγγυάται για τον χαρακτήρα του Ιδρίς και αναφέρει ότι ” Ζητάμε να βοηθήσει ο καθένας, όπως μπορεί. Εγγυούμαστε για τον χαρακτήρα του Γιασάρ και για την καλή του οικογένεια. Είναι φτωχοί αλλά καλοί άνθρωποι. Μακάρι να βοηθήσει κάποιος, ιδιώτης ή από τον δήμο”.

Για όσους θέλουν να βοηθήσουν ο κος Ιδρίς απαντά στο 694 057 9817. – xronos.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et