Μητσοτάκης: Θα γίνουν εκλογές σε σύντομο χρόνο - Azınlıkça
Ειδήσεις

Μητσοτάκης: Θα γίνουν εκλογές σε σύντομο χρόνο

Μητσοτάκης: Θα γίνουν εκλογές σε σύντομο χρόνο

Την πεποίθηση ότι οι εκλογές θα γίνουν γρήγορα και ότι η Ν.Δ. θα τις κερδίσει με μεγάλη διαφορά εξέφρασε χθες από το Κιλκίς ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δεν είναι παρά η δημόσια διατύπωση της εκτίμησης που εδραιώνεται στον τρίτο όροφο της Πειραιώς ότι, παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να πείσει για καθαρή έξοδο από το μνημόνιο, οι εξελίξεις που θα διαμορφωθούν από τη σκληρή οικονομική πραγματικότητα θα την ξεπεράσουν και δεν αποκλείεται να την οδηγήσουν στην απόφαση να επισπεύσει τον εκλογικό ορίζοντα για το φθινόπωρο του 2018.

 H επαφή του με πολίτες και καταστηματάρχες στην πόλη του Κιλκίς έγινε η αφορμή για να προβλέψει τη γρήγορη διενέργεια εκλογών: «Η Ν.Δ. ανοίγεται και φέρνει ανθρώπους που δεν ανήκαν στους κόλπους της. Θα γίνουν εκλογές γρήγορα και θα τις κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά», σημείωσε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας το ενωτικό του στίγμα. Οπως είπε, «εμείς δεν διχάζουμε, εμείς ενώνουμε τους Ελληνες και απέναντι σε μια κυβέρνηση που λέει ψέματα προτάσσουμε αλήθεια και ορθό λόγο. Ο κ. Τσίπρας κάνει αντιπολίτευση στον εαυτό του. Εμείς κάνουμε σοβαρές προτάσεις». – kathimerini.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et