Αδύνατη εδώ και δυο μήνες η απόκτηση διπλώματος οδήγησης στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Αδύνατη εδώ και δυο μήνες η απόκτηση διπλώματος οδήγησης στην Κομοτηνή

Αδύνατη εδώ και δυο μήνες η απόκτηση διπλώματος οδήγησης στην Κομοτηνή

Πολύ σοβαρά προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στη διαδικασία απόκτησης διπλώματος οδήγησης στην Κομοτηνή καθώς, ελλείψει προσωπικού, ο συγκεκριμένος τομέας του τμήματος Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης δεν λειτουργεί.

Την καταγγελία έκανε μέσα από τη συχνότητα του ράδιο Χρόνος 87.5fm ο υπεύθυνος της σχολής οδηγών Autokinisi Αλέκος Σκιαδόπουλος, ο οποίος είπε ότι εκπροσωπεί άλλους δέκα συναδέλφους του, αλλά εν τοις πράγμασι εκφράζει όλους τους ιδιοκτήτες Σχολών Οδηγών και όχι μόνο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κου Σκιαδόπουλου, το πρόβλημα είναι πολυδιάστατο, καθώς δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα μόνο όσοι θέλουν να αποκτήσουν δίπλωμα οδήγησης, αλλά και αυτοί που θέλουν να αναθεωρήσουν το υφιστάμενό τους. «Ο υπάλληλος που έβγαζε τα διπλώματα έφυγε με απόσπαση, ήταν ένας στη μηχανοργάνωση, και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αντικαταστάτης εδώ και 2 μήνες, καθώς έχει φύγει από τις 10 Αυγούστου και δεν βγαίνουν ούτε καινούργια διπλώματα, αλλά ούτε προχωρούν οι περιπτώσεις αναθεωρήσεων επαγγελματιών οδηγών που χρειάζονται τα διπλώματά τους» λέει χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας, ο κος Σκιαδόπουλος σημειώνει ότι «ο μαθητής ο οποίος έκανε τα χαρτιά του για να ξεκινήσει τη διαδικασία διπλώματος στις αρχές Αυγούστου, λογικό θα ήταν γύρω στο τέλος Σεπτεμβρίου να τελείωνε, αλλά αυτή τη στιγμή ούτε καν έχει αρχίσει».

Φυσικά όλη αυτή η κατάσταση έχει άμεση επίπτωση στη λειτουργία των Σχολών Οδηγών, οι οποίες δεν μπορούν να αναλάβουν νέους μαθητές και αυτό φυσικά σημαίνει μείωση των εσόδων τους. – Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et