ΔΕΥΑΚ: Ενημέρωση της διακοπής νερού με ένα μήνυμα στο κινητό - Azınlıkça
Ειδήσεις

ΔΕΥΑΚ: Ενημέρωση της διακοπής νερού με ένα μήνυμα στο κινητό

ΔΕΥΑΚ: Ενημέρωση της διακοπής νερού με ένα μήνυμα στο κινητό

Πόσες φορές δεν έχουμε θυμώσει ως πολίτες όταν μία ξαφνική διακοπή νερού, μας στερεί το πολύτιμο αυτό αγαθό και χωρίς προηγουμένως να έχουμε ενημερωθεί για τη διακοπή;

Σε αυτήν ακριβώς την ενημέρωση στοχεύει η ΔΕΥΑΚ που έχει τη δυνατότητα μαζικής αποστολής μηνυμάτων όταν μια βλάβη ή μία εργασία απαιτεί να γίνει διακοπή νερού. Δηλώνοντας το κινητό σας τηλέφωνο στην υπηρεσία και μόλις αυτό συμπεριληφθεί στο σύστημα ενημέρωσης της ΔΕΥΑΚ, θα μπορείτε να λαμβάνετε μήνυμα για πιθανή διακοπή νερού στη γειτονιά σας.

 Η δυνατότητα αυτή δεν είναι καινούργια, όπως μας πληροφορεί ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Καρασταύρου “στο παρελθόν μέσα στους λογαριασμούς του νερού είχε βάλει ένα συνημμένο έγγραφο – πίνακα όπου μπορούσαν οι δημότες να δηλώσουν τα στοιχεία τους”. Τα δηλωθέντα κινητά καταγράφονται και όταν μία διακοπή νερού συμβεί ή πρόκειται να συμβεί, τότε οι περίοικοι, ιδιοκτήτες και ενοικιαστές, μπορούν να ενημερωθούν με ένα μήνυμα στο κινητό τους.

Όμως η εφαρμογή αυτή δεν έχει καθολική εφαρμογή, αφού ο κος Καρασταύρου διαπιστώνει απροθυμία των καταναλωτών να δηλώσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου. “Όταν συμβεί μία βλάβη μαρκάρουμε την περιοχή και αυτομάτως το σύστημα ενημέρωσης μαρκάρει τα κινητά, ιδιοκτητών ή ενοικιαστών, που έχουν δηλωθεί και αποστέλλει το μήνυμα. Αυτό γίνεται αυτόματα. Όμως τι να το κάνουμε όταν δεν έχουμε τα σωστά κινητά τηλέφωνα;”.

Προ διετίας εγκατέστησε αυτή την εφαρμογή στις υπηρεσίες της η ΔΕΥΑΚ και καλεί τους πολίτες που έχουν δηλώσει τα τηλέφωνά τους να το πράξουν ακόμα και σήμερα πηγαίνοντας στα γραφεία της επιχείρησης. – Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et