Η Unilever πουλά τον κλάδο ελαιολάδου στην Ελλάδα - Azınlıkça
Ειδήσεις

Η Unilever πουλά τον κλάδο ελαιολάδου στην Ελλάδα

Η Unilever πουλά τον κλάδο ελαιολάδου στην Ελλάδα

Tην πρόθεσή της να προχωρήσει στην πώληση της δραστηριότητάς της στην Ελλάδα ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας η εταιρεία Unilever Hellas, στο πλαίσιο της επαναξιολόγησης, σε παγκόσμιο επίπεδο, των στρατηγικών επιλογών της για την κατηγορία των μαργαρινών.

Η μεταφορά των μαρκών (Άλτις, Ελάνθη και Solon) αναμένεται να περιλαμβάνει το εργοστάσιο ελαιολάδου στην Πειραιώς, καθώς και τους εργαζόμενους σε αυτή την προϊοντική κατηγορία.

Παράλληλα, η εταιρεία δήλωσε πως καθώς η διατήρηση παραγωγικών εγκαταστάσεων στην Ελλάδα παραμένει στρατηγική επιλογή, η Unilever αποφάσισε να μεταφέρει πρόσθετη παραγωγή προϊόντων οικιακής φροντίδας στο εργοστάσιο του Ρέντη.

Με αυτόν τον τρόπο, όπως τονίζεται, το συγκεκριμένο εργοστάσιο διατηρεί την ανταγωνιστικότητά του ανάμεσα στα εργοστάσια της Unilever στην Ευρώπη.

«Η Ελλάδα παραμένει προτεραιότητα για την Unilever και η αναδιάρθρωση αυτή του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου αναμένεται να συμβάλει στην βελτίωση των προοπτικών ανάπτυξης και κερδοφορίας της τοπικής εταιρείας, ενώ θα δώσει την ώθηση για εστίαση σε στρατηγικές κατηγορίες και επένδυση σε νέα προϊόντα στην τοπική αγορά», σημειώνεται σχετικά στην ανακοίνωση της εταιρείας.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et