Σύλληψη για λαθροϋλοτομία στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Σύλληψη για λαθροϋλοτομία στην Κομοτηνή

Σύλληψη για λαθροϋλοτομία στην Κομοτηνή

Του καιρού τα «γυρίσματα» προς το ψυχρότερο με την έλευση του φθινοπώρου για κάποιους σημαίνει την αρχή του «κλεισίματος στο σπίτι» για κάποιους άλλους όμως σημαίνει μια περίοδο επαγρύπνησης

. Ο λόγος για τους δασοφύλακες και λοιπές σχετικές υπηρεσίες που αυτό τον καιρό εντείνουν την εγρήγορσή τους προκειμένου να αποτρέψουν φαινόμενα λαθροϋλοτομίας.

Όπως πληροφορούμαστε ένα τέτοιο περιστατικό είχαν να αντιμετωπίσουν χθες δασοφύλακες, όταν δέχτηκαν τηλεφώνημα που τους πληροφορούσε για «ήχους αλυσοπρίονου» στο δάσος της Νυμφαίας. Οι δασοφύλακες συνεπικουρούμενοι από ειδοποιηθέντες αστυνομικούς μετέβησαν στο σημείο για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβαινε. Εκεί οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν, καθώς ήρθαν αντιμέτωποι με άτομα που έκοβαν παράνομα ξύλα. Όμως την παρουσία αστυνομικών και δασοφυλάκων αντιλήφθηκαν και οι δράστες και έτσι στην προσπάθεια τους να διαφύγουν επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους. Τα αυτοκίνητα των δύο υπηρεσιών όμως είχαν σταθμεύσει εν είδει μπλόκου και  προκειμένου να διαφύγουν οι λαθροϋλοτόμοι δεν δίστασαν να συγκρουστούν με τα εν λόγω οχήματα. Ακολούθησε καταδίωξη με τους δράστες τελικά να συλλαμβάνονται στην περιοχή του Κάλχαντος.

Φυσικά δεν είναι το μοναδικό περιστατικό λαθροϋλοτομίας ούτε και το τελευταίο…

Πηγή: Παρατηρητής

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.