Κατασχέθηκαν στη Νυμφαία 16,5 κιλά κάνναβης - Azınlıkça
Ειδήσεις

Κατασχέθηκαν στη Νυμφαία 16,5 κιλά κάνναβης

Κατασχέθηκαν στη Νυμφαία 16,5 κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν 2 υπήκοοι Βουλγαρίας, οι οποίοι μετέφεραν από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα 16,5 περίπου κιλά ακατέργαστης κάνναβης.

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (31-8-2017) το απόγευμα, στον κάθετο άξονα Κομοτηνής – Ελληνοβουλγαρικών συνόρων της Εγνατίας Οδού, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο (2) υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 62 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση των κυκλωμάτων που διακινούν ναρκωτικά, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δράστες, διότι τους εντόπισαν να επιβαίνουν σε δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και να μεταφέρουν, από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα, μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και λειτουργούσε ως προπομπός για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 62χρονος, στο εσωτερικό του οποίου υπήρχαν επιμελώς κρυμμένες σε διάφορα σημεία, 8 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 16.450 γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικών και τα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.