Τσίπρας: Προσλήψεις στο Δημόσιο από τα μέσα του 2018 - Azınlıkça
Ειδήσεις

Τσίπρας: Προσλήψεις στο Δημόσιο από τα μέσα του 2018

Τσίπρας: Προσλήψεις στο Δημόσιο από τα μέσα του 2018

Προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω διαγωνισμών του ΑΣΕΠ έταξε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και μάλιστα πριν από τη λήξη του μνημονίου- «από τα μέσα του 2018», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό θα επιδιωχθεί η προσέλκυση νέων επιστημόνων στο δημόσιο προκειμένου να ανακοπεί και το brain drain- η φυγή, δηλαδή, των «μυαλών» εκτός συνόρων.

Ο πρωθυπουργός, στην ομιλία του, στην εκδήλωση του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, με θέμα την  «Εθνική Στρατηγική για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση 2017-2019», επιτέθηκε στην αξιωματική αντιπολίτευση λέγοντας ότι για τη ΝΔ μεταρρύθμιση στο δημόσιο αποτελούν οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

«Η Διοικητική Μεταρρύθμιση θα βάλει τα θεμέλια για το κράτος της προσφοράς και της πραγματικής υπηρεσίας στον πολίτη, το κράτος που δεν θα έχει καμία σχέση με ότι βιώσαμε ως σήμερα και με ότι γνωρίζουμε ώς σήμερα» τόνισε ο πρωθυπουργός. «Κυρίαρχος άξονας της στρατηγικής μας είναι η αποκομματικοποίηση της Δημόσιας Διοίκησης», υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι έως το 2020 όλες οι συναλλαγές με το Δημόσιο θα γίνονται ηλεκτρονικά.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.