Μητσοτάκης: Είστε στη σωστή διεύθυνση για τις επενδύσεις - Azınlıkça
Ειδήσεις

Μητσοτάκης: Είστε στη σωστή διεύθυνση για τις επενδύσεις

Μητσοτάκης: Είστε στη σωστή διεύθυνση για τις επενδύσεις

Σε τροχιά ΔΕΘ κινούνται στη ΝΔ, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές του, προετοιμάζοντας την ομιλία του από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης.

Προχθες, ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε με τους βουλευτές του κόμματος που εκλέγονται στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ χτες δέχθηκε στο γραφείο του τους εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων (ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, ΕΣΕΕ, ΓΣΕΒΕ και ΣΕΤΕ).

Στο επίκεντρο της συνάντησης τέθηκαν οι αναπτυξιακές προοπτικές της Ελλάδας, αλλά και τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στη χώρα μας, με τον πρόεδρο της ΝΔ να επισημαίνει στους συνομιλητές του, πως «αν θέλετε να γίνουν επενδύσεις, ήρθατε στη σωστή διεύθυνση. Δεν είναι το Μέγαρο Μαξίμου. Είναι εδώ, Πειραιώς 62».

Σύμφωνα με πηγές της ΝΔ, ο κ. Μητσοτάκης έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα τις νέες δουλειές, επισημαίνοντας πως η ανάπτυξη και οι θέσεις εργασίας θα έρθουν μέσα από τον ιδιωτικό τομέα και τις ιδιωτικές επενδύσεις. Παράλληλα τόνισε, ότι αυτές οι δουλειές δεν μπορεί να είναι με μισθούς των 360 ευρώ και την ελαστική απασχόληση που έχει επιβάλει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά «με μισθούς αντίστοιχους της ποιότητας του εργατικού δυναμικού».

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.