Συνελήφθησαν στη Θράκη με πλαστά ευρώ - Azınlıkça
Ειδήσεις

Συνελήφθησαν στη Θράκη με πλαστά ευρώ

Συνελήφθησαν στη Θράκη με πλαστά ευρώ

Συνελήφθησαν προχθες βράδυ στον Έβρο από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεταξάδων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας.

Συνελήφθησαν 4 αλλοδαποί ηλικίας 50, 46, 45 και 37 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραχάραξη, κυκλοφορία παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων, απάτη και παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Αναλυτικότερα, οι δράστες χθες το μεσημέρι, μετέβησαν σε δύο καταστήματα σε δύο χωριά του Έβρου, όπου πραγματοποίησαν συναλλαγές χρησιμοποιώντας δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Μετά την καταγγελία των περιστατικών οι αστυνομικοί προέβησαν σε σχετικές έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τους δράστες στο Μικρό Δέρειο και να τους συλλάβουν.

Στην κατοχή τους και στα δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που επέβαιναν, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

δύο μαχαίρια συνολικού μήκους 21 εκατοστών.

μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ).

το χρηματικό ποσό των 558 ευρώ.

Κατασχέθηκαν επίσης τα δύο πλαστά χαρτονομίσματα των 20 ευρώ που χρησιμοποίησαν κατά τις συναλλαγές τους, καθώς και τα παραπάνω οχήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας,  ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et