Δυο κλοπές σε μια μέρα στην Κομοτηνή! Πήραν το πορτοφόλι ηλικιωμένης - Azınlıkça
Ειδήσεις

Δυο κλοπές σε μια μέρα στην Κομοτηνή! Πήραν το πορτοφόλι ηλικιωμένης

Δυο κλοπές σε μια μέρα στην Κομοτηνή! Πήραν το πορτοφόλι ηλικιωμένης

Περιστατικά κλοπών εντός καταστημάτων της πόλης καταγράφονται το τελευταίο διάστημα. Μόλις το πρωί του Σαββάτου 26/8, ένα κινητό κλάπηκε από κατάστημα γνωστής εταιρίας courier και ένα πορτοφόλι ηλικιωμένης από κατάστημα υποδημάτων.

Στη δεύτερη περίπτωση, ηλικιωμένη γυναίκα η οποία βρισκόταν σε κατάστημα υποδημάτων, βρέθηκε να ψάχνει το πορτοφόλι της μετά από επειδέξια «ελαφροχέρισα» η οποία το απέσπασε με κινηματογραφικό τρόπο. Το όλο σκηνικό της κλοπής, έχει καταγραφεί από την κάμερα του καταστήματος, και ήδη το βίντεο είναι στα χέρια της αστυνομίας που διερευνά την υπόθεση. Η δράστης μαζί με την βοηθό της εισήλθαν στο κατάστημα, εφόσον η ηλικιωμένη βρισκόταν σε αυτό. Σύμφωνα με την ίδια την παθούσα, η μία από τις δύο απασχολούσε την πωλήτρια ενώ η άλλη έκατσε δίπλα της και τοποθέτησε την τσάντα της δίπλα στης ηλικιωμένης. Με την πρώτη ευκαιρία που η ηλικιωμένη δεν κοιτούσε προς το μέρος της, η δράστης αφαίρεσε το πορτοφόλι από την τσάντα της και το τοποθέτησε στην δική της τσάντα ακριβώς δίπλα. Όλα αυτά έχουν καταγραφεί στο βίντεο του καταστήματος το οποίο, όπως γράψαμε είναι ήδη στα χέρια της αστυνομίας.

Το τελευταίο διάστημα τέτοια περιστατικά καταγράφονται δυστυχώς πολύ συχνά. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή με τα προσωπικά σας αντικείμενα σε δημόσιους χώρους και καταστήματα.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et