Λάβε μέρος στο Green Mission: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος - Azınlıkça
Ειδήσεις

Λάβε μέρος στο Green Mission: Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Το Followgreen σε ενημερώνει σχετικά με την «Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος», την ιστορία του εορτασμού αυτής της ημέρας αλλά και την περιβαλλοντική κρίση που διανύουμε στις ημέρες μας.

Λάβε μέρος στο Green Mission

«Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος» & Κέρδισε ένα «Droneμε κάμερα 4Κ και χειριστήριο»

https://followgreen.gr/komotini/mission/single/currnet

Κάθε μήνα, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη της/του νικήτριας/ή της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων της/του. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’de geri dönüşümü öğren, akıllı telefon kazan

Batı Trakya’nın Gümülcine (Komotini) Belediyesi, vatandaşları geri dönüşüm konusunda bilinçlendirmeye, aynı zamanda da ödüller dağıtmaya devam ediyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’de çevreyi koruyana cep telefonu ödülü

Batı Trakya’nın Gümülcine (Komotini) Belediyesi, vatandaşlarına çevreyi korumayı öğretirken aynı zamanda ödül de kazandırmaya devam ediyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Gümülcine’de yarışmaya katıl, telefon kazan!

Gümülcine Belediyesi’nin çevre bilinci kazandırmak amacıyla yürüttüğü “Followgreen” uygulaması kapsamında, artık size en yakın geri dönüşüm bidonunun nerede olduğunu bir “tık”la öğrenebilirsiniz.
Devamını oku...