Θέλουν λύση σε αυτήν την οδό οι κάτοικοι της περιοχής - Azınlıkça
Ειδήσεις

Θέλουν λύση σε αυτήν την οδό οι κάτοικοι της περιοχής

Θέλουν λύση σε αυτήν την οδό οι κάτοικοι της περιοχής

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της οδού Λαβυρίνθου καθώς βλέπουν τις λύσεις στα προβλήματα τους να «παραπέμπονται στις καλένδες».

“Οι επικίνδυνοι δρόμοι, η έντονη δυσοσμία του δικτύου ομβρίων … τα σοβαρά και ανεπίλυτα προβλήματα των κατοίκων στην οδό Λαβυρίνθου  

Παρά τις αλλεπάλληλες και συνεχείς ενέργειες στις οποίες έχουμε προβεί προς τη ΔΕΥΑ Κομοτηνής, εξακολουθούν να υφίστανται τα προβλήματα και να παίρνουν διαστάσεις καθώς η κάκιστη κατάσταση και συντήρηση του δικτύου ομβρίων υδάτων στην οδό Λαβυρίνθου εξακολουθεί να ταλαιπωρεί του κατοίκους αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς.

Με αίτηση μας από τον Δεκέμβριο του 2014 ζητήσαμε την ανακατασκευή και αντικατάσταση του δικτύου προκειμένου να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων της περιοχής. Οι σχάρες του συγκεκριμένου δικτύου έχουν καταστραφεί με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν οδηγοί των δικύκλων και μικρά παιδιά.

Επίσης είναι έντονο το πρόβλημα της δυσοσμίας και τίθεται θέμα της υγείας των κατοίκων καθώς τους καλοκαιρινούς μήνες μετατρέπονται σε εστίες μόλυνσης.

Κατά την πρόσφατη επίσκεψη μας οι κάτοικοι δηλώνουν αγανακτισμένοι καθώς οι υποσχέσεις που δόθηκαν τα τελευταία δυο χρόνια για την επίλυση του προβλήματος δεν έχουν υλοποιηθεί.

Λυπούμαστε που αναγκαζόμαστε να δημοσιεύουμε προβλήματα ως αναγκαστικό τρόπο επίλυσης αυτών.

Ζητούμε από τη διοίκηση της ΔΕΥΑΚ και το Δήμο Κομοτηνής να προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις και εργασίες που απαιτούνται, προκειμένου να δοθεί ένα τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα.” αναφέρεται στο δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης “Εμείς… η πόλη”

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.