ΔΕΘ: Αναβάλλεται η επίσκεψη Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο - Azınlıkça
Ειδήσεις

ΔΕΘ: Αναβάλλεται η επίσκεψη Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο

Η«κακοκαιρία Daniel», που πλήττει με σφοδρότητα τη χώρα εδώ και δύο ημέρες, προκάλεσε την αλλαγή του προγράμματος του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Όπως έγινε γνωστό, αναβάλλεται η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη για αυτό το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, το μέγεθος της καταστροφής στην Κεντρική Ελλάδα, με επίκεντρο τη Θεσσαλία, είναι τέτοιο που αναμενόμενα θα πρέπει τεθεί στο επίκεντρο της επίσκεψης του πρωθυπουργού.

Πόσω μάλλον από τη στιγμή που τα φαινόμενα παραμένουν σε πολλές περιοχές σε εξέλιξη και δεν υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για πλήρη καταγραφή των καταστροφών, σε όλα τα επίπεδα.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη εντός της επόμενης εβδομάδας, που σημαίνει πως οι εκδηλώσεις της Παρασκευής, αλλά και η ομιλία και η συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της ΔΕΘ αναβάλλονται – και μετατίθενται πιθανότατα για την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας όπου συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη για τη διαχείριση της κακοκαιρίας.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Ειδήσεις

Τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Στην ομιλία του στην 87η ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσιάζει τα δομικά και οικονομικά μέτρα που θα λάβει η κυβέρνηση για την ενίσχυση κοινωνίας αλλά και των πληγέντων από την κακοκαιρία Ντάνιελ, όπως επίσης το σχέδιο για την αναδιοργάνωση της Πολιτικής Προστασίας, με πλάνο προσαρμοσμένο στις δύσκολες καταστάσεις της κλιματικής αλλαγής.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan'da sel felaketleri: Drone ile ilaçları dağıtıyorlar

Yunanistan’da Daniel fırtınasının neden olduğu sel felaketi, Teselya’daki yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sel suları altında kalan köy ve kasabalarda mahsur kalan insanlara ulaşmak için İtfaiye Teşkilatı, dronlar kullanarak ilaç ve diğer yardım malzemelerini ulaştırıyor.
Devamını oku...
Yunanistan Batı Trakya Haber

Yunanistan: 6 ölü, onlarca kişi mahsur kaldı, kayıp kişi sayısı bilinmiyor

Yunanistan sel felaketleri ve su taşkınları ile felç oldu. Şu ana kadar 6 kişi can vedi. Köylerde mahsur kalan onlarca kişi bulunuyor. Birçok kişi aile ve akrabalarından haber alamadıkları için endişeli.
Devamını oku...