Στο Ευγενίδειο παρέμεινε ο πρωθυπουργός Τσίπρας μετά την επέμβαση - Azınlıkça
Ειδήσεις

Στο Ευγενίδειο παρέμεινε ο πρωθυπουργός Τσίπρας μετά την επέμβαση

Στο Ευγενίδειο παρέμεινε ο πρωθυπουργός Τσίπρας μετά την επέμβαση

Στον 5ο όροφο του θεραπευτηρίου «Ευγενίδειο» νοσηλεύεται ο πρωθυπουργός, κ. Αλέξης Τσίπρας, μετά την επέμβαση ομφαλοκήλης στην οποία υποβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Για το ενδεχόμενο διενέργειας της επέμβασης, είχε ενημερωθεί από την Πέμπτη ο πρωθυπουργός, όταν εκδήλωσε έντονους πόνους στην περιοχή της κοιλιακής χώρας και η ιατρική διάγνωση, σε συνδυασμό με την κλινική εξέταση, ήταν εκτιμώμενη ομφαλοκήλη.

«O πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, εισήχθη σήμερα στις 15:00 στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο, όπου υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη επέμβαση αφαίρεσης κήλης. Ο πρωθυπουργός θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους θεράποντες ιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Σε γενικές γραμμές ανάλογα περιστατικά παραμένουν για ολιγόωρη παρακολούθηση και σπανιότερα απαιτείται 24ωρη παραμονή στο νοσοκομείο. Σε ό,τι αφορά τον κ. Τσίπρα, οι πληροφορίες λένε πως η κατάστασή του είναι πολύ καλή, γεγονός που ίσως συντομεύσει τον χρόνο νοσηλείας και το εξιτήριό του.

Εξιτήριο πήρε το πρωί του Σαββάτου από το Ευγενείδιο ο Πρωθυπουργός.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.