Ξεκίνησε το Kavala Air Sea Show! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ξεκίνησε το Kavala Air Sea Show!

Ξεκίνησε το Kavala Air Sea Show!

Το τριήμερο 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, θα διεξαχθεί το 6ο Kavala Air Sea Show, στο οποίο φέτος αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτό μια ομάδα πιλότων της Pioneer Team και δύο ομάδες της Vostoc Europe, οι οποίες προορίζονται και για την επέκταση του Kavala Air Sea Show στη Νέα Πέραμο.

Ο αριθμός των φορέων που εμπλέκονται στην έκτη διοργάνωση, δείχνει τη δυναμική που απέκτησε το Kavala Air Sea Show και την ανάγκη να στηριχτεί περισσότερο ώστε να μακροημερεύσει. Όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, επιχειρησιακός διευθυντής της διοργάνωσης, φέτος εμπλέκονται πενήντα τρεις φορείς(!), με κυρίαρχες, πάλι, τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.

Φέτος, επίσης, το θέαμα θα είναι πιο πλούσιο, αφού ο αριθμός των αεροσκαφών είναι υπερδιπλάσιος, ενώ στο πρόγραμμα εντάχθηκε και ο Δήμος Παγγαίου, που «πήρε τη σκυτάλη» από τον Δήμο Θάσου.

Τα «δοκιμαστικά» θα γίνουν την Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017 και οι επιδείξεις το Σαββατοκύριακο 1 και 2 Ιουλίου 2017. Την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017, στη Νέα Πέραμο, θα πραγματοποιηθεί η δράση: “Pageo Flying Day”, που θα «εγκαινιάσει» τη συμμετοχή του Δήμου Παγγαίου στη διοργάνωση.

Ξεκίνησε το Kavala Air Sea Show!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.