Μαχαιρώθηκε στον Λευκό Πύργο μέρα-μεσημέρι - Azınlıkça
Ειδήσεις

Μαχαιρώθηκε στον Λευκό Πύργο μέρα-μεσημέρι

Μαχαιρώθηκε στον Λευκό Πύργο μέρα-μεσημέρι

Ενα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, μπροστά στον Λευκό Πύργο, όταν έπειτα από άγρια συμπλοκή Μαροκινών και Αλγερινών, ένας νεαρός άνδρας έπεσε αιμόφυρτος.

Το συμβάν έγινε, σύμφωνα με το thestival.gr, λίγο πριν τις 14:00 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όταν, 20χρονος Μαροκινός δέχτηκε χτύπημα με μαχαίρι στο στήθος από νεαρό Αλγερινό.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα μέτρα από το μνημείο του Λευκού Πύργου, μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων περαστικών.

Αμέσως μετά το συμβάν οι νεαροί που επιτέθηκαν στον 20χρονο τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας το θύμα αιμόφυρτο στο σημείο. Περαστικοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο ένας από τους αστυνομικούς της ομάδας «Ζ» παρείχε πρώτες βοήθειες στο θύμα, το οποίο είχε τομή περίπου είκοσι εκατοστών από το στήθος μέχρι τον αφαλό.

Ο νεαρός Μαροκινός παραδόθηκε στους διασώστες του ΕΚΑΒ σε σταθερή κατάσταση και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et