Δυσφορία προκαλεί ο μεθοριακός σταθμός Νυμφαίας–Μακάζα - Azınlıkça
Ειδήσεις

Δυσφορία προκαλεί ο μεθοριακός σταθμός Νυμφαίας–Μακάζα

Δυσφορία προκαλεί ο μεθοριακός σταθμός Νυμφαίας – Μακάζα

Η Σταυρούλα Τζατζανά, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook αναδεικνύει ένα πρόβλημα που πολλάκις έχει γραφτεί μέσα από τις σελίδες, τόσο της έντυπης όσο και της ηλεκτρονικής έκδοσης, του «Χ» σχετικά με τις ουρές και την ταλαιπωρία κατά την είσοδο προς τη χώρα μας από τον μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας.

Οι τελευταίες οδηγίες της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι να ελέγχονται όλα ανεξαιρέτως τα οχήματα και οι επιβαίνοντες κατά την είσοδο τους στην χώρα μας, κάτι το οποίο είναι απολύτος σωστό και θεμιτό, αλλά σε καμία περίπτωση υλοποιήσιμο τουλάχιστον στην παρούσα φάση με την υποστελεχωμένη αστυνομική ελληνική δύναμη που υποστηρίζει το μεθοριακό σταθμό Νυμφαία – Μακάζα.

Η πλήρης ανάρτηση της κα. Τζατζανά αναφέρει τα εξής: “Σχεδόν ένα χιλιόμετρο η ουρά σε διπλή γραμμή από την πλευρά της Βουλγαρίας στο Σημείο Συνοριακού Ελέγχου Νυμφαια -Μακαζα.! Μέσος όρος αναμονής τουλάχιστον μιάμιση ώρα ή και παραπάνω. Η κατάσταση είναι ίδια από το πρωί και συνεχίζεται χωρίς ύφεση. Καθημερινό φαινόμενο και καθ’ολη την διάρκεια της ημέρας. Ειδικά Σαββατοκυριακα γίνεται πολλαπλά τραγικότερη.. Όποιος δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι απολύτως αναγκαία η ενίσχυση με αστυνομικό προσωπικό, αυτόν τον καλώ να εκτελέσει ένα 12ωρο στη θέση των αστυνομικών που εκτελούν εκεί υπηρεσία και στη συνέχεια να μπει και στην ουρά ώστε να περιμένει την έξοδό του από την Βουλγαρία. Έτσι για να έχει σφαιρική άποψη για την κατάσταση που επικρατεί και να βεβαιωθεί αυτοπροσώπως ότι δεν υπερβάλλω!”

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et