Πρώτο βίντεο κλιπ από τους Mice The Swing band από την Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Πρώτο βίντεο κλιπ από τους Mice The Swing band από την Κομοτηνή

Πρώτο βίντεο κλιπ από τους Mice The Swing band από την Κομοτηνή

Μια… διαφορετική swing προσέγγιση του τραγουδιού “Όπως παλιά” του “Βασίλη Καρρά”, από τους “Mice The Swing Band” από την Κομοτηνή.

Η γνωστή επιτυχία του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή, άλλαξε, παίρνοντας μία μοντέρνα αλλά παράλληλα retro διάθεση, την οποία μάλιστα επικύρωσε και ο ίδιος ο Βασίλης Καρράς, δίνοντας στη μπάντα το δικαίωμα της χρήσης του κομματιού. Ο Βασίλης Καρράς ο οποίος υπογράφει τόσο τη μουσική όσο και τους στοίχους στην πρώτη εκτέλεση του κομματιού, μάλιστα δήλωσε ενθουσιασμένος με την διασκευή και την μουσική προσέγγιση των «Ποντικιών».

Η ηχογράφηση και τη μίξη έγιναν από τον Kristian Εφραιμίδη, το mastering από τον Αλέξανδρο Χρυσίδη, η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ από τον Θοδωρή Νικολάου ενώ την επιμέλεια και την παραγωγή ανέλαβε η εταιρία VSproductions.

Το συγκρότημα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον γνωστό λαϊκό ερμηνευτή για την άδεια του, στην χρήση του κομματιού όπως και όλους όσους βοήθησαν στην προσπάθεια τους γράφοντας σχετικά «ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βασίλη Καρρά για την άδεια του, την Vada Productions και τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο για την βοήθεια του».

Τους Mice The Swing Band αποτελούν οι:

Δήμητρα Μπαλιάκα: Φωνή
Χρυσόστομος Κεπελής: Ακουστική Κιθάρα/Φωνητικά
Αλέξανδρος Κίνας: Ηλεκτρική Κιθάρα
Γιώργος Μπάτζιος: Πλήκτρα/Φωνητικά
Άγγελος Κιουρτζίδης: Άλτο σαξόφωνο
Δημήτρης Αμπελίδης: Τενόρο σαξόφωνο/Φωνητικά – Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et