Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Κομοτηνής - Azınlıkça
Ειδήσεις

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Κομοτηνής

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Δήμο Κομοτηνής

Κατά την συνεδρίαση της 22ης Μαΐου 2017 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κομοτηνής με την υπ΄αριθ.149/2017 Απόφασή του ενέκρινε τις παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

– Την τοποθέτηση μεταλλικών στυλίσκων στο πεζοδρόμιο της οδού Μ. Καραολή 8, για την προστασία του αγωγού ύδρευσης που στο συγκεκριμένο σημείο είναι επιφανειακός.

– Την δέσμευση 1 θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Β.Παύλου 10, όπου στεγάζονται τα γραφεία του Σωματείου Α.Μ.Ε.Α Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

– Την επικαιροποίηση της υπ΄αριθ. 146/2008 Α.Δ.Σ. κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην πλατεία Ειρήνης, ως εξής: Ωράριο τροφοδοσίας 7.00-10.00, μόνη είσοδος από την δυτική πλευρά (Βάθρο τροχονόμου), και έξοδοι για μεν την νότια πλευρά από την οδό Αγίου Γεωργίου για δε την βόρεια πλευρά από την οδό Συντάγματος Κρητών.

– Ο έλεγχος της πρόσβασης και της τήρησης του ωραρίου θα γίνεται με αστυνόμευση από την τροχαία και όχι από υπάλληλο του Δήμου Κομοτηνής.

– Την δέσμευση μίας (1) θέσης ιδιωτικού χώρου στάθμευσης ΑΜΕΑ επί της οδού Ανδρονίκου στο ύψος της συμβολής της με την Λ Ηρώων.

– Τη δημιουργία δίοδου εισόδου-εξόδου για τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης της οικοδομής επί της Λ. Ηρώων αρ. 108.

– Την επανατοποθέτηση των στυλίσκων στην γωνία των οδών Γ. Νικολάου και Ορφέως, για την αποτροπή της στάθμευσης έμπροσθεν του Ιερού Τεμένους Ταμπακχανέ Τζαμί.

– Την δημιουργία διάβασης πεζών επί της Λ. Ηρώων στο ύψος της οδού Ευμόλπου, για την ασφαλή μετακίνηση των μαθητών του Μειονοτικού Γυμνασίου Λυκείου Κομοτηνής.

– Την δημιουργία διάβασης πεζών επί της Λ. Ηρώων στο ύψος της οδού Ανδρονίκου, στην οδό Μαυρικίου & Παπανδρέου και στην οδό Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη και Ανδρονίκου, που θα συνοδεύονται με τις αντίστοιχες πινακίδες, για την εξυπηρέτηση των μαθητών του Α’ Μειονοτικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.

– Την μονοδρόμηση του τμήματος της δυτικής εισόδου του χώρου στάθμευσης, στην παραλιακή ζώνη του παραλιακού οικισμού Μέσης και την επιβολή στον καθορισμό ορίου ταχύτητας 30 Km/h.

– Την τροποποίηση της 247/2011 ΑΔΣ κατά το μέρος που με αυτήν καθορίστηκε για την εξυπηρέτηση του Ξενοδοχείου «ΟΛΥΜΠΟΣ» αποκλειστική θέση στάθμευσης στην οδό Τούντζας και τον καθορισμό της αποκλειστικής θέσης στάθμευσης επί της οδού Αν. Θράκης, διότι ήταν αδύνατη η στάθμευση επί της οδού Τούντζας.

– Την τοποθέτηση αναλαμπόντων σηματοδοτών στην συμβολή των οδών Θάσου και Κουρτίδη, για την εξυπηρέτηση των μαθητών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής και του 2ου Γυμνασίου Κομοτηνής.

– Την τοποθέτηση φωτεινών ανακλαστήρων και σήμανσης κινδύνου έμπροσθεν της κύριας εισόδου του Παιδικού Σταθμού Αιγείρου.

– Την τοποθέτηση προστατευτικού κιγκλιδώματος επί του πεζοδρομίου, διάβασης πεζών, φωτεινών ανακλαστήρων και σήμανσης κινδύνου επί της οδού Δωδεκανήσου μπροστά από την έξοδο του Η΄ Παιδικού Σταθμού.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et