Τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του και το παιδί τους, και αυτοκτόνησε - Azınlıkça
Ειδήσεις

Τραγωδία στην Καβάλα: Σκότωσε τη γυναίκα του και το παιδί τους, και αυτοκτόνησε

Ο 56χρονος σκότωσε με καραμπίνα το 1 έτους παιδί του και τη σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε – Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση και είχαν συχνούς καβγάδες για την επιμέλεια του 1 έτους παιδιού

Ατέλειωτοι καβγάδες συνέβαιναν καθημερινά στο μέχρι πρότινος αγαπημένο ζευγάρι, που βρέθηκε στο επίκεντρο της αδιανόητης οικογενειακής τραγωδίας στην ορεινή κοινότητα Λεκάνη στον Δήμο Νέστου της Καβάλας.

Αιτία ήταν η επιμέλεια του ενός έτους παιδιού τους, που διεκδικούσε ο 56χρονος κτηνοτρόφος.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει πριν από λίγους μήνες και το τελευταίο διάστημα η 31χρονη γυναίκα έμενε μαζί με το παιδί τους, στο σπίτι της γιαγιάς της στο χωριό. Όμως, ο 56χρονος εμφανιζόταν σχεδόν κάθε μέρα εκεί και την πίεζε να του δώσει την επιμέλεια του μωρού, που θα έκλεινε σε λίγες ημέρες έναν χρόνο ζωής.

Όμως, δεν πρόλαβε καθώς βρήκε τον θάνατο από τα χέρια του ίδιου του του πατέρα, που δεν δίστασε να του κόψει το νήμα της ζωής πυροβολώντας το εν ψυχρώ με την κυνηγετική του καραμπίνα για να μην το αφήσει στη μητέρα του! Αμέσως μετά, έστρεψε το όπλο και προς την 31χρονη, σκοτώνοντάς την ακαριαία, ενώ στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε με αυτό, γράφοντας τους τίτλους τέλους σε τρεις ζωές.

Ο άντρας ήταν Ελληνας, ενώ η γυναίκα γερμανικής καταγωγής.

Την προηγούμενη μέρα είχαν δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ο 56χρονος φοβήθηκε ότι η γυναίκα θα του πάρει το παιδί και θα φύγει. Σήμερα το πρωί της είπε να πάει με το μωρό στο μαντρί για να δουν τα κατσικάκια. Η γυναίκα πήγε, ωστόσο είχε πει σε μια γειτόνισσα να την καλεί ανά μισή ώρα γιατί φοβόταν για τη ζωή του.

Η δικαστική διαμάχη

Το ζευγάρι δεν είχε παντρευτεί ποτέ και η 30χρονη με καταγωγή από τη Γερμανία έμενε μαζί με το παιδί της στο σπίτι των παπούδων της.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 3 χρόνια. Τότε η άτυχη γυναίκα είχε έρθει στην Ελλάδα για να κάνει τη διπλωματική της και ερωτεύτηκε τον άντρα που έμελλε να την σκοτώσει.

Οι πρώτες εντάσεις έδωσαν τη θέση σε άγριους καυγάδες, με το ζευγάρι να χωρίζει και τους τελευταίους μήνες να παραμένει σε διάσταση.

Το καλοκαίρι είχε σημειωθεί ρήξη στη σχέση του ζευγαριού που οδήγησε στον χωρισμό του, ωστόσο διατηρούσαν, τουλάχιστον φαινομενικά, καλές σχέσεις. Σημειώνεται ότι ο 56χρονος αυτόχειρας είχε δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενο γάμο, έναν γιο και μία κόρη, καθώς και εγγόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη γυναίκα φαίνεται να ήθελε να φύγει στη Γερμανία μαζί με το παιδί. Προχθές, μάλιστα, βρίσκονταν στο δικαστήριο για την επιμέλεια του βρέφους, όπου παρούσα ήταν και η μητέρα της 30χρονης, που είχε έρθει στην Ελλάδα για αυτόν τον λόγο, και έφυγε χθες για τη Γερμανία.

Η εκκίνηση της δικαστικής διαδικασίας για την επιμέλεια φαίνεται να σχετίζονται με την τραγική εξέλιξη της υπόθεσης η απόφαση της οποίας αναμένονταν σε ένα μήνα

Σημειώνεται ότι οι γονείς πριν από περίπου δύο μήνες είχαν βαπτίσει το μωρό τους, τον Στέλιο.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Ειδήσεις

Τραγωδία στην Εγνατία Οδό με Θύμα 59χρονο που Άλλαζε Λάστιχο

Μια σκοτεινή αυγή έσπασε στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη, όταν στην Εγνατία Οδό σημειώθηκε ένα τραγικό…
Devamını oku...
Ειδήσεις

Καβάλα: «Πέθανε από εισρόφηση στην αγκαλιά της μητέρας του»

Από εισρόφηση πέθανε το 20 ημερών βρέφος το πρωί του Σαββάτου στο Κρυονέρι Καβάλας, σύμφωνα με τον αδελφό της μητέρας που μόλις ενημερώθηκε για την τραγική είδηση έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας.
Devamını oku...
Ειδήσεις

Μητσοτάκης σε απολυμένους: "Έτσι είναι η ελεύθερη οικονομία, κάποιοι απολύονται"

Κρεσέντο κυνισμού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην Καβάλα, όπου έγινε δεκτός υπό έντονες αποδοκιμασίες από τους απολυμένους των Λιπασμάτων.
Devamını oku...