Πρώτη ενδοσκοπική επέμβαση εγκεφάλου σε βρέφος στο ΠΓΝΑ - Azınlıkça
Ειδήσεις

Πρώτη ενδοσκοπική επέμβαση εγκεφάλου σε βρέφος στο ΠΓΝΑ

Foto: Dedeağaç Hastanesi - azınlıkça

H πρώτη ενδοσκοπική επέμβαση εγκεφάλου, σε βρέφος επτά μηνών με εγκυστωμένο υδροκέφαλο, πραγματοποιήθηκε επιτυχώς, στην Νευροχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.

Σημαντική στιγμή για το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Ο Διοικητής και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευάγγελος Ρούφος, ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 16/09/2022, η Πανεπιστημιακή Νευροχειρουργική κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης υπό την διεύθυνση του Επίκουρου Καθηγητή Νευροχειρουργικής-Παιδονευροχειρουργικής ΔΠΘ Μαυρίδη Ιωάννη, πραγματοποίησε επιτυχώς την πρώτη ενδοσκοπική επέμβαση εγκεφάλου σε βρέφος 7 μηνών με εγκυστωμένο υδροκέφαλο.

Όπως σημειώνεται, η επέμβαση αυτή με την βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού αποτελεί ορόσημο της συνεχιζόμενης προσπάθειας της Νευροχειρουργικής κλινικής για την αναβάθμιση της παρεχόμενης νευροχειρουργικής φροντίδας στους ασθενείς και κατοίκους της Βορειοανατολικής Ελλάδας και ιδιαίτερα στα παιδιά με νευροχειρουργικές παθήσεις.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et