Συνάντηση με τον Πρέσβη της Γερμανίας ο Χρήστος Μέτιος - Azınlıkça
Ειδήσεις

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Γερμανίας ο Χρήστος Μέτιος

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Γερμανίας στην Αθήνα Δρ. Ernst Reichel είχε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος στο γραφείο του στην Κομοτηνή.

Ο κ. Μέτιος ενημέρωσε το Γερμανό Πρέσβη για την αναβάθμιση των υποδομών και του κομβικού ρόλου της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στους τομείς των μεταφορών, της ενέργειας και του εμπορίου καθώς επίσης για τα πλεονεκτήματα της Περιφέρειας ΑΜΘ ως τουριστικού προορισμού.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα επιχειρηματικότητας. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Εμπορικός Ακόλουθος της Γερμανικής Πρεσβείας κ. Michael Dorn και ο Επίτιμος Πρόξενος της Γερμανίας στην Κομοτηνή κ. Σταμάτης Κουρούδης.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.
İlgili Haberler
Ειδήσεις

Περιφερειακή Σύνθεση: Η Περιφέρεια ΑΜΘ χάνει χρήματα από την ανικανότητα του Χρήστου Μέτιου

Ο Έβρος ζει μία από τις σημαντικότερες δοκιμασίες στην ιστορία του και προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές που άνοιξαν από την πολυήμερη πυρκαγιά του Αυγούστου, προκειμένου οι κάτοικοι του να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν την επόμενη μέρα.
Devamını oku...
Ειδήσεις

Ποιοι απεργούν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου;

Η κεντρική απεργιακή συγκέντρωση θα λάβει χώρα στις 11:00 το πρωί στην Πλατεία Κλαυθμώνος και στην οποία θα δώσουν το παρόν, μεταξύ άλλων, η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ και η ΠΟΕ ΟΤΑ.
Devamını oku...