Τσακάλια στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης - Azınlıkça
Ειδήσεις

Τσακάλια στο Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης

Πονοκέφαλο έχουν προκαλέσει στους ανθρώπους της Διοίκησης, αλλά και τους/τις εργαζόμενους/ες του αεροδρομίου «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης, τέσσερα τσακάλια που τον τελευταίο καιρό έχουν «στρατοπεδεύσει» στον χώρο.

Τα άγρια ζώα, προς το παρόν τουλάχιστον, δεν έχουν εκδηλώσει επιθετική συμπεριφορά σε ανθρώπους, παρ όλα αυτά, είναι εύκολα κατανοητό ότι πρέπει να απομακρυνθούν και να μεταφερθούν σε άλλο περιβάλλον διαβίωσης.

Για το λόγο αυτό αναζητείται ο καταλληλότερος τρόπος απομάκρυνσης τους, χωρίς βέβαια να υπάρξει κίνδυνος για τις ζωές τους αλλά από την άλλη πλευρά πρέπει να είναι διασφαλισμένη και η ασφάλεια των ταξιδιωτών/τριών και των εργαζομένων στο Αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο λόγος για τον οποίο τα τσακάλια έχουν επιλέξει το Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης είναι ότι στο χώρο του ζουν πολλοί λαγόγυροι, που αποτελούν θήραμα για το παμφάγο κυνοειδές.

Πάντως, το Αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης δεν είναι το μοναδικό που αντιμετωπίζει το συγκεκριμένο πρόβλημα, καθώς και σε άλλα Αεροδρόμια της χώρας έχουν καταγραφεί αγέλες τσακαλιών.

ΠΗΓΗ

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et