Bakan Tsaruha Evros ilini ziyaret etti - Azınlıkça
Ειδήσεις

Bakan Tsaruha Evros ilini ziyaret etti

Bakan Tsaruha Evros ilini ziyaret etti

Makedonya – Trakya’dan Sorumlu İçişleri Bakan Yardımcısı Maria Kollia-Tsaruha Batı Trakya’nın Evros iline 22-23 Mayıs tarihlerinde iki günlük ziyaret gerçekleştirdi.

Temaslarına Kumçiftliği (Orestiada) kasabasından başlayan Bakan Yardımcısı Tsaruha Belediye Başkanı ile görüştü, İşçi Merkezini ziyaret etti, Evros Ticaret Odası Başkanı ile ve bölge esnaf dernekleri temsilcileriyle bir araya geldi. Kumçiftliği ve Dimetoka (Didimotiho) Emniyet Müdürü ile de görüşen Tsaruha’nın bir sonraki durağı Dimetoka oldu.

İçişleri Bakan Yardımcısı burada Belediye Başkanı ile görüştükten sonra Dimetoka Metropoliti Damaskinos ve resmi müftü Osman Hamza ile bir araya geldi.

16. Tümen Komutanlığının yetki alanındaki iki karakolu ziyaret eden Tsahruha daha sonra Tümgeneral Dimitris Bonoras ile bir araya geldi.

Ziyaretinin ikinci gününde ise Dedeağaç’ı (Alexandroupoli) ziyaret eden Tsaruha 12. Tümen Komutanı Tümgeneral Dimitris Kukos, Eyalet Başkan Yardımcısı Dimitris Petroviç, Dedeağaç ve Sofulu (Sufli) Belediye Başkanları ve Dedeağaç Limanı yetkilileri ve işadamlarıyla görüşmeler gerçekleştirdi.

İçişleri Bakan Yardımcısının Evros ilindeki temaslarıyla ilgili yaptığı açıklamaların Yunanca tam metni BURADA!

{gallery}stories/2017-haberler/2017-05-15/tsaruxa{/gallery}

 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.